Banu26 İlk gebeliğim ,plansız adeta bir süprizdi. 9haftalık hamileydim. Geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden ilerliyordu gebeliğim. En son 15 gün önce kalp atışlarını duymuştuk. Cumartesi yürüyüş yaparken agrı hissettim ve ardından kanama geldi 3 damla kadar. Korkuyla tedavimin olduğu özel hastaneye gittik. İlk başta ultrasonla bile bakmak istemediler kanama onlara göre az olduğu için. Yalvar yakar ultrason ile baktırdığımızda bebeği göremediğini söyledi doktor. Farklı bir ultrasondan baktı bebeği buldu fakat yaşıyor diyemem ama ölü de diyemem diyerek ikilemde bıraktı. Bulunduğum ilde şehir hastanesinde kadın acil bulunuyordu oraya doğru gittiğimizde kananamam artmıştı. Orada yapılan kontrolde bebeğin kalbinin durduğu hatta 9 haftalık oloması gerekirken 6 haftalık kaldığını söylediler. Bundan sonrası tahmin edersiniz ki baya üzücü. Gece hastane de bebeğin düşmesini bekledik. Sabah genel anestezi ile kürtaj yapıldı.sonrası kocaman bir boşluk. Uykusuz en uzun gece ,göz yaşlarımın benden bağımsız oluşu,daha aynı gün aldığım sarı pijamalarıyla öylece kaldık. En iyi şekilde korumaya çalıştık ama Allahım ömür vermedikçe geriye kalan bir hiç. Benim bebeğimin ömrü yokmuş rabbim sizlerin bebeklerinize ömür versin.
Edebyahu Banu26 başınız sağolsun. Rabbim size hayırlı evlatlar versin inşallah. Size şefaatçi olsun inşallah üzülmeyin rabbim her karanlığı aydınlığa çevirir.
Mhnds2357 Başınız sağolsun sizin duygularınızı çok iyi anlıyorum ben de 2 tane düşük yaşadım. Kendinizi asla hiçbir konuda suçlamadan üzüntünüzü yaşayın lütfen Rabbim ona alacak nefes nasip etseydi mutlaka dünyaya gelirdi. İnşaallah Rabbim istediğiniz zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder size.
anapanda12 Rabbim sabırlar versin... Bende 22 haftalık doğum yaparak bebeğimi kaybetmiştim ve büyük boşluklara düşmüştüm Allah'ım eli ayağı her şeyi tamdı da neden öldü gibi vs vs Allah affetsin. Sonradan idrak ettim de Rabbim cennet bileti olarak onu yanına kendi korumasına aldı. Bebeklerimizi Allah'tan daha iyi kimse koruyup sevemez. Kabirleri cennet bahçelerinden bir bahçe oldu. İnşaAllah Rabbim şefaatçi etsin. Anne yüreği bambaşka sahiden... Hiç bir söz şuan acına merhem olamayabilir ama dualarımız seninle... Rabbim tekrarından korusun kimseye vermesin böyle bişi çok zor 😓🤲