noninoni Selam kızlar Dün benım cok az akıntı ıle beraber kan geldı bugün yıne geldı akıntı ıle beraber dün acıle gıttım kan ve ıdral verdım hersey normalmıs yarın randevum var sıze altan mı bakar doktor bu arada 7+6 hafyalık hamıleyım korkmam mı lazım dün sonuclarda ıyı cıktı bılmıyorum ama yınede😏
Yasmnnn noninoni sadece kam ve idrardan nasıl anladılar canım sorun olmadığını ultrasonla bakmadan? Mutlaka git doktoruna ihmal etme progestan falan başlayabilir
aysu2015 noninoni kan ve idrar la net belli olmaz kii bebek düşük tehlikesi olabilir ultrasonla niye bakmadılar hamilesin sen sonuçta ?
Aysnrplt noninoni yine mi geldi. Canım senin acilen ultrasonla bakılman lazım kanla idrarla olacak bişey değil bu ilaç da vermemişlerdi sanırım
Yasmnnn noninoni yok kuzum belli olmaz hiçbirşey ultrasonla bakılmadan sen doktoruna git suan devam eden akıntjn var mı?
aysu2015 noninoni ihmal etmee kadın doğum bölümü olan bir hastanenin aciline gittiğinde ultrasonla bakarlar bu haftalarda kanama durumu kötüü
Aysnrplt noninoni ben anlamadım ki bu gittiğin hastaneyi acilde Yok ne demek yoksa da ultrasonlu odaya çıkarsınlar ihmale gelecek bişey değil
pelin_kilic 7. Hafta da benim de kanamam oldu alttan ve ultrasondan bakıldı ayrica kanda aldılar. Mutlaka doktora git tekrar kontrol altında olmamız lazım
pelin_kilic noninoni yok ultrason ve alttan baktılar kanda aldılar kalp atışını alttan baktığı zaman net aldi
pelin_kilic noninoni tabi ki endişe duyuyosun ama sakin ol ve kendini sıkma çok acıyan bisey değil. Şükür o kanama sonrası benim geçti iyi düşün ve ihmal etme
Ayse4242 noninoni korkma hic acımıyor ben cekinmistim sonucta ilk deneyim olunca ama acıma falan olmuor sakin ol bsey olmaz insallah kan rengimiydi kahverengimiydi