cemre- Merhaba arkadaşlar eşim bana perine masajı yaparsa gusül abdesti almam gerekir mi ? Bu konu da güçlü dini bilgisi olanlardan Bilgi almak istiyorum . Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Aysnrplt cemre- içim rahat etmez abdest alırdım ben sanırım. Dini boyutunu bilmiyorum ama postun yukarda kalsın
Taneminci cemre- ister istemez boşalabilirsin hiç belli olmaz garanti olsun diye ben olsam alırdım riske atmaya değmez
cemre- Taneminci öyle bir durum olsa zaten alınır canım . Öyle bir durum olacağını sanmıyorum gerçekten eminim zaten insan acı çekerken başka bir şey aklına gelmez .
cemre- Gamze88 öyle bişey olmaz sadece masaj olacak acıyla kıvranırken aklımıza başka bişey gelmez canım olursa zaten alınır abdest . Ben sadece masaj yaparken gusül abdesti gerekiyor mu onu merak ediyorum .
Gamze88 cemre- ben olsam dayanamam die düşünüyorum ,o biraz kişiden kişiye de değişir belki cnm🙈☺️Dini acıdan bilgim yok sadece kendimi koydum yerine öyle cvp yazdım ❤️☺️
cemre- Guzel_ailem yok canım ne tatmini o durumdayken sanmıyorum kimsenin tatmin olacağını . Ha olanlar vardır belki ama ben yaparken acı dışında bir şey hissetmiyorum .
Meriipella1 @cemre- mantıken alman gerekiyo çünkü kendinle eşinin yaptığı arasında büyük fark oluyo 🙊 dedikleri gibi ister istemez masajla gelen duygular oluyo 😂
cemre- Meriipella1 ya hiçbir şey hissetmezsen o zaman alınır mı onu merak ediyorum . Zaten o duygular olsa illaki alınır .
cemre- Gamze88 Evet canım öyle kişiden kişiye değişir bu durum . Ben şahsen masaja odaklanırım öyle bir şey aklıma gelmez eşimin aklına da getirtmem 😊♥️
melegmgeliyor0 benim dini bilgim var canim. guvenebilirsin yani. tajminen cevap vermicem. eger masaj yaparken cinsi manada bosalma gibi bi durum yasarsan gusul gerekiyor.eger zevk ve bosalma yaşamazsan sadece normal abdestin bozuluyor. bu doktoe muayenesinde de boyle. alttam muayene olunca zevk olmadigi muddetce gusul gerekmez
Fatmanuurcelik melegmgeliyor0 aynen öyle katılıyorum gusül abdesti için bişey hissetmen ve meni gelmesi gerekir canım
cemre- melegmgeliyor0 teşekkürler canım ben de nette de çok araştırdım ama genelde Hanefi mezhebine göre böyle bilgiler var. ben Şafii mezhebinde olduğum için emin olmak istiyorum . Bu konular çok karmaşık insan emin olamıyor . Ama dediğin gibi doktorların alttan muane etmesi gibi bir şey bu .
cemre- Fatmanuurcelik aynen zevk suyu bile gelse gusül bozulmaz ama orgazm olduktan sonra gelen boşalma bozar ancak . Ama ben o durumda zevk almayacağım için zevk suyu bile gelmez yani . Sadece bir masaj olacak . Sanırım dediğiniz gibi abdest bu durumda bozulmaz
Meriipella1 @cemre- doktor randevusundan sonra bile alınıyo benim yengem hoca eşimin dedesi de öyle sürekli söylüyolar. Kuaförde ağdadan sonra bile yapman gereken bişey bu kaldı ki eşin yapsa bişey hissetmesen bile abdest alman şart oluyo.
melegmgeliyor0 Meriipella1 https://sorularlaislamiyet.com/muayene-icin-on-ve-arka-yoldan-cisim-sokulmasi-guslu-gerektirir-mi