Btl42 32 haftalık hamileyim karnım çok aşağıda resmen göğüs altına iki elim rahat sığıyor erken doğum belirtisi olabilir mi bu arada yürüyemiyorum bile bebeğin baskılarından
senayck Btl42 benimde hıc yukarı çıkmadı sayılır 35 haftaligiz rahim ağzı uzunluğu da hep çok iyi çıkıyor inşallah bi sıkıntınız olmaz sizinde çocuk dönünce genelde zaten karnin yukarısı boşalıyor biraz
Btl42 Gebeyimm bebek baştan beri aşağıdaydı erken doğum riskim vardı şimdi artık iyice aşağıda bende korkuyorum erken doğum olur mu diye
Btl42 MYSR benim rahim ağzıma doktor kısa dedi ama bu saatten sonra çok ta önemli değil kısalması dedi
Elifsph Benim de aşağıdaydı biraz ama doktoruma gmrğndüm büyüdükçe yukarı çıkacak dedi şuan 19+4 haftalık hamileyim inşallah iyi olucaz ama korkmayın boş dinlenin birde nu annemin bana önerdiğü bir şey yazmak istedim ayaklarınızı havaya dikerek duvara yaslayabilirsiniz 20 dakika öyle turun günde iki kere yapabilirsiniz 20 şer dakika bende de düşük tehlikesi vardı çünkü ben progestan kullanıp aynı zamanda onu yaptım şuanda bebeğim yukarı çıkmış çok şükür tabi bu bir öneri kızlar 😊