Matmazell Taneminci bastonların da puset takılanları oluyomuş onlara bakıcam gibi duruyo bu gidişle 🙄 çnkü hem hafif olur taşınası falan daha kolar olur dediğin gibi de bakkaldır markettir ufak yerlerede de sling veya kanguru bence çok mantıklı 😂👍🏻
Matmazell Taneminci evet şimdi baktım youtubedan gerçekten kullanışlı görünüyor fiyatı ne kdar biliyo musunz
Cankusssssss Slingden düşecek gibi geliyor ya 😁bende civilden aldım kraft daha kullanmadım ama cok övülüyor
Nursemom Taneminci biz bugün aldık chicco dan 185 tl civarıydı herhalde. Eşim çok araştırdım iyi ddi bende ona güvendim🙂
Taneminci Matmazell aaaa hiç o kadar tahmin etmemiştim gereksiz ya onun yerine oda yapsrsın çocuğa arbasızda büyüyebilir 😂😂😂 yada daha uygun fiyatlı birşey araştırılabilir
Svnccnr Matmazell hayır kendi İnternet sitelerinden satış yapıyorlar. İnstagram dan da bakabilirsiniz
Matmazell Taneminci evet o fiyata oda takımları var gerçekten. 😂 daha ucuz bişi bulunabilir Allah herkese kolaylık versin kızlar bebiş zor 😊 masrafı bi hayli fazla