Deletedmom429 KzyMrvAdn aaa ne gzl nerde otrysn ben ordudan istanbla gelin geldim annemlr ordudalr cok ozluyorm onlri
KzyMrvAdn Deletedmom429 Bende İstanbulda yaşıyordum Tekirdağa gelin geldim canım hala da alışamadım bende ailemi özlüyorum uzakta olmak çok zor canım ya
Deletedmom429 KzyMrvAdn valla oyleyms ev aldik ama ben burda hic omur boyu oturmk istemiyorum yesillik doga istiyorm burda komsu olayi bile yok hal hatir sorn yk kimseyi gormuorm bile bi kac akrabmz vr baska semtlrde onlarlda bindr bir gorusrz onlrda olmasa kafayi yrdm yni 😤
KzyMrvAdn Deletedmom429 Bende ailem akrabalarım orda olduğu için oraya gelmek istiyorum canım burda sadece eşimin ailesi var ve ben büyükşehire alıştığım için burası boş geliyor
Deletedmom429 KzyMrvAdn dogrudur kuzum bizde koyde oturdugmz iicn orduda oralari meger ozledgni farkettm buraya gelmek girmek hayalimdi ama yasanmayckms gezilcekms ben onu anladim ama hastane Doktr olrak buyuksehir her zmn dha iyi tbi 😑
KzyMrvAdn Deletedmom429 Aynen canım burda toplasan iki özel hastane var birde devlet doktor seçeneği hastane seçeneği bile olmuyor insanın. İstanbul da Zeynep Kamil bar Göztepe var Kartal var Maltepe var özeller zaten bir sürü saymakla bitmez
Deletedmom429 KzyMrvAdn tekirdagda benimkinn teyzsnm yazligi var kaynanmlr her yaz gidiyorlar ben gtmiom biz bi sne once flj gtmistk busene kaynanamlr kiralamk istio ordan ev bakalim tatile glrm Belki 😃