Nasirliiii Merhaba kizlar yardimci olurmusunuz.34 haftalikken otobus yolculugu yapmanin zarari varmi? 36 saat suruyo.Otobus yol.boyu 5.6 kez duruyo.Doguma etkisi olurmu.Erken dogum falan riskim yok bebeyim hamd olsun saglikli
Nasirliiii Nasirliiii Lutfen yolculuk yapmis yapanlari duymus her hangi bi yardimi olacak kizlar yardim etsin rica ediyorum
Fison Nasirliiii ben 6 aylıkken yolculuk yapmıştım 15 saat sürmüştü bebeğe bişey olmadı ama ben çok yorulup bunalmıştım ayaklarda falan şişmeler olmuştu benim için zordu sürekli tuvalet ihtiyacı falan oluyordu ama bebeğim iyiydi
hohomoromu Nasirliiii Canım erken doğum riski olur mu bilmiyorum ama vucudun için çok sağlıklı olmayabilir ayakların şişecek oturmaktan rahat oturamıcaksn bi süre sonra muhakak doktora danışmalısın bu konuda 👍
Nilsuuuu Canım ben 25 haftalıkken arabayla Muğla’ya gittim çok sık mola verdik her molada yürüdüm ayaklarımı rahat uzattım ona rağmen yorgunluk oldu doktorum da otobüsü önermiyorum gidecekseniz kendi arabanızla ya da uçakla gidin demişti sen de doktoruna sor ama hamileliğin ileri haftalarda risk almaya değmez bence o zaman bile zorlanmıştım
Nasirliiii Nilsuuuu Ucaga binmeyi sormusdum doktora ama otobusu unutdum dusundum belkide yolculuk yapan kizlar vardir tesekkur ederim canim risk varsa cikmam bende
Tontisannecik Ciddi bir mesafe ben de hamileliğin boyunca 5 6 kere yolculuk yaptım ama en uzağı 5 saatti. 36 saat oldukça uzun ve bence doktor ne derse onu yapmalısın bu konuda
Nasirliiii Fison Evet tuvalet bende dusunsum ama otobusde tuvalet var icim rahat ola bilir die dusundum ama ayaklarimin sismeyi haklisin insAllah bi yol bulurum tesekkur ederim
Fison Nasirliiii inşallah canım bir riskin vs. Yoksa birşey olmaz bence ama doktoruna sorma şansın varsa ona da bir danış ne olur ne olmaz Allah yardımcın olsun
Nasirliiii Fison Allah razi olsun canim tesekkur ederim doktorum yok ama her hangi bi doktora gidib sorarim