Busraaras EbruEgemen1123 aaa ne güzel az kalmış kızınıza kavuşmanıza bizimde kız 26+1 henüz allah tüm anne adayların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede allahım hayırlı evlat versin 🙏☺🌸
OlgaArslan EbruEgemen1123 yok canım istenmedi Ankara’dayım ben büyük doğum var orda doğum yaptım istemediker hatta bende tek tek ayırmıştım çocuk soğuktan morarmıştı ben zaten kalkamıyodum allahtan odada bi bayan vardı o iyice sardı sağolsun
EbruEgemen1123 OlgaArslan kaç yaşında şimdi bende ilk üşümüşüm öyle sonra bak hala sinüzit çekiyorum çocukkende bronşit falan çok hastalanırdım. Dikkat et aman inşallah benim gibi olmaz. Üzüldüm ya bu duruma inşallah bu bebişte olmaz öyle
OlgaArslan EbruEgemen1123 daha miniğiz teyzesi 😄 9 günlük olduk 😍 şimdilik çok şükür bişey yok İnşallah da hiç olmaz. Tam tersine rahatsızlanan ateşlenen ben oldum iyiki ona bişey olmamış ona geleceğine bana gelsin
EbruEgemen1123 OlgaArslan ay hayırlı olsun o zaman ben bi tane büyük var şimdi 2.ye gebesin sandım 😂🙈geçmiş olsun sanada inşallah geçsin hemen. Aman bebişlerimize birşey olmasın 🙏🏻
EbruEgemen1123 ArifeMuratt normal doğum yapacaksanız boydan penye bi gecelik alın bence alttan muayene olur çünkü hep
EbruEgemen1123 Sonay hangi şehirdesiniz nisan ılık olur yavaş yavaş ama bence alın yanınıza bebeğin getirildiği puset içine serilir en kötü üstüne örttürmesenizde. 😊
Sonay EbruEgemen1123 Yalova ... Gereksiz bişey goturmeyeyim dedim malum kaba bişey 😂 madem oyle alırım o zaman 😏
EbruEgemen1123 Sonay yıkayın kurutun büyük bir poşete de koyup alsan olur yanına. Lazım olursa yanında olmazsa o an sıkıntı çekersin geceleri serin olur hastaneler 😊
Hderya Merhabalar ben 28+2 deyim ama simdiden hastane cantami hazirlamak istyrm nolur nolmaz die ve yaziniz harika olmus cok tesekkurler.
EbruEgemen1123 Hderya ben de teşekkür ederim benim yazdıklarım en temel şeyler ilk lazım olacaklar. Çanta daha geniş kapsamlı tabi. Kendim bebek için ve kendim için çantamı hazırlamadım çanta alıp onu hazırlayıncada yazıcam 😊