Mlkkyblt Merhaba; kızlar decavit vitamin ilacı verdi doktorum griptim diye 1 aydır kullanıyorum kilo almaya başladım iyice 31 haftalık olduk 10 kilo aldım toplam da o ilacında etkisi var mı acaba
Duygu85 Mlkkyblt hiç bir ilaç kilo yapmaz canım iştah açar yerseniz alırsınız.Doktorlarında dediği gibi hormon ilaçları hariç kilo yapmazlar yani
[silindi] Mlkkyblt ben 18 haftalıklen verdi bana bende ondan şüphelendim bıraktım şimdi niye bu kadar geç verdiler sana
AlyaSu Mlkkyblt canım ben 13 haftadan beri kullanıyorum 31+5 olduk toplam 5 kilo aldım senin aldığın kilonun fazla olduğunu zannetmiyorum
Esraelaa Mlkkyblt valla bende demir ve vitaminleri kullanmaya başladığımdan beri kilo alıyorum bence etkisi var gibi
Eht Onu bende duymuştum ve bende kullanıyorum ama ne kadar doğru kilo aldırdığı bilmiyorum daha yeni başladım ben canım ☹️
Ozderr Vitamin hapları iştah acıyor o yuzden ben geceleri kullanırım ki yemek yemek zorunda kalmiyim diye
Masalfatma Kızlar bırakmayın devam edin kullanmaya o vitaminlere hem sizin hemde bebisinizin ihtiyacı var tok karna akşamları yatmadan al bisey olmaz
Seher_ Hiç bir etkisi yok kızlar kilo almakla iştahta açmadı bende hamileliğin ilk ayından beri kullaniyorum kullandığım zamanda bişey yiyemedim miğde bulantilarimdan smdi 6 buçuk aylık oldum sadece iki kilo aldım oda zaten bebek suyu falan filandir yani