Deletedmom123 Merhaba 18 haftalıkda renkli ultrasyon için özel muayenehaneye gideceğiz 20 ile 22 haftalık ayrıntılı renkli ultrasyona gitmeyi düşünmüyoruz böyle yapan var mı öneriniz nedir ?? 18. Haftalıkta ayrıntıya bakıyor mu doktorlar ❓
[silindi] Deletedmom123 yalnız canım gittiğiniz doktor yapmıyor ayrıntılı ultrasonu yani benim gittiğim hastanede öyle
Ebrs Deletedmom123 canim ben merakimdan 9 haftalik, 15 haftalik bide 24 haftalikken gittim özel muayenehaneye. Ücretli olduğu icin seve seve alırlar detayliya. 😊
Ebrs Deletedmom123 ayrica evet özellerde ultrason makineleri 4 boyutlu olduğu icin cinsiyetide bebek gösterdiği sürece çok net öğrenirsin 😊
Ayazayaz 18. Hafta ayrıntılı için erken Canım 21, ile 24 arası tavsiye ediliyor en uygun zaman 22 ben 22 de gitmiştim
Deletedmom123 Ayazayaz O halde beklicem :/ şu an 17+5 haftalığım ona göre rendevu alayım teşekkür ederm
Ayazayaz Deletedmom123 aynen bekle bana 17. Haftama kadar cinsiyet 3 kere söylendi bazı durumlardan dolayı 12,14,17 haftada farklı doktorlara gittim ben sormadan söylediler çok net bide benziyor değil %99 erkek dediler
FindiksMom Deletedmom123 evet özel doktora gidiyorum ama cinsiyeti 19da değil daha öncesinde öğrenmiştim muayenede
[silindi] Deletedmom123 yani ayrıntılı ultrasonu kadın dogumcu yapmadı bana ultrasondan randevu al dedi baikası yazpıyormuş
Ebrs Deletedmom123 aynen, dedigim gibi zaten parasiyla olan bişey oldugu için bu hafta bakamayiz tarzi biseyle karşılaşmazsın 😊