Melinoee Bayanlar öncelikle hepinizi Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻 33. Haftadan beri nst de sancılarım çıkıyordu. 2 gün önce yine sancılarım var diye geldik ve iç çamaşırım ufak ufak ıslanıyordu. Amnisure diye bir test var doktor ondan yaptı. Şüpheli pozitif çıktı antibiyotik başladılar ne olur ne olmaz diye. 🤔Dün gece sancılarım düzene girdi. 4 haftadır sancılarım olmasına rağmen rahim hiç açılmadı doktorun demesine göre bir parmak bile yokmuş. 🤷🏼♀️ Zaten çatı muayenesinde rahimin geride oldugu ve çatımın müsait olmadığını söyledi. Sabah rutin nst cihazına bağlandım. Bebeğin kalp atışı 80 e kadar düştü ve kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı. Tam kalktım nst cihazından, suyum boşaldı. Annem yanımdaydı dedim işiyorum galiba yada suyum geliyor🤷🏼♀️. Bütün altım ıslandı. Suyun geldiğini gerçekten anlayamamak diye bir şey yokmuş. Doktorlar başıma geldi hemen. Bebeğin kalp atışının düşmesinin nedeni de kordonunu tutmuş o sırada o yüzden öyle olmuş. Ama benim can oğlum meğer kendini doğuma hazırlıyormuş nst cihazına bağlıyken ☺️ Suyum gelince hemen beni doğum odasına aldılar. Baktılar gene bir milim bile açıklık yok sancılarım 120 yi göstermesine rağmen. Bu şekilde 1,5 saat bekledik. Tekrar suyum çok geldi ve açıklığa bakıldı. Maalesef hiç ilerleme yoktu. Acil sezaryene alıyoruz dediler. Aşağısı çok ödem yapmış ona rağmen sonda takılırken çok acımadı. Ki canı çok hassas bir insanım. Ama damar yolu açarlarken fenalaştım 😂 Başından beri en korkulu rüyamdı sezaryen olmak çünkü apandisit ameliyatından biliyorum Canımın acıyacağını. Belden uyuşturdular hiç bir şey hissetmedim. Saat 11:01 de oğlum 3400 kilo olarak doğdu 💙 Korkulacak hiç bir şey yok. Ben panik bir insanım ve hemen tansiyonum düşer. Bir ara fena oldum oda doğum başlamadan yani iğne vurulmadan önce. Oda kafamda kurmaktan 🤦🏼♀️ Ya bir şey olursa psikolojisi😞 Canım oğlum Saygın Ata şuan yanımda uyuyor. Hakkınızı helal edin uzun yazdım. Darısı herkesin başına 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
elfkbramtn Melinoee ay canım benim allah analı babalı büyütsün inşallaaaah 🥰 çok çok sevindim darısı başımıza inşallaaaah
Zeynebrima Melinoee canım hayırlı olsun inşaAllah ☺️☺️ Darısı bizim başımıza maşaAllah son güzel olmuş hayırla kucağına almışsın 🤲🏻
Irmakdkm Melinoee 37 haftama giriyprum yarın canım ve 3.160 gram çıktı oğlum yarın çatı muayenesi olucam sezaryen nasıl çok korkuyorum ve panik yapıyorum panik atağım var 😞 Allah analı babalı büyütsün darısı bana inşallah
Melinoee elfkbramtn Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻 Dikişlerim acımıyor. Rahim çok acıyor sadece gelip bastırıyorlar içinden pis kan çıksın diye ☺️
Melinoee Irmakdkm Korkmayın lütfen. Ben düzeldim bile 16. Gün bugün ☺️ Oğluşum kucağımda sızlamam bile yok. İğneyi filan hissetmiyorsunuz bile. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🙏🏻🙏🏻 Aklınızda bir soru işareti varsa sorabilirsiniz ☺️
Irmakdkm Melinoee heyxan yaparım diye korkuyorum sakinleştirici istesem vururlar mı çncesinde acaba ? Ne güzel darısı bana olsun 💙
Melinoee Irmakdkm Bana eğer kötü hissedersen kendini sakinleştirici vururuz dediler. Ama panik olup çok korkmama rağmen beni hep telkin ettiler. Müzik açtı doktorlar sağolsun. Pozitif konuştular hep. Zaten 5 dakika sonra bebeğimin sesini duydum 😍
Serifeehorasan Melinoee canım 33. Haftada sancın ne kadardı benimde çıkıyo sancım ama ben 36 haftalığım ☺️
Duyguukrtgl Melinoee canım çatı muanesi nasıl oluyor :) bi aletlemi bakıyorlar cok merak ediyorum benimkinide gidince bakıcak :)) bı arada hayırlısı olsun tabbim hepimize nasip etsin
Melinoee Duyguukrtgl Yok Canım parmakla bakıyorlar. İki parmakla anladığım kadarıyla aşağı yukarı sağa sola oynatıyorlar içeriden 🤪