Ankara-06 Demir eksikliği için doktorum feramat verdi acayip yan etkileri var muayeneme daha zaman var yerine kara üzüm ve pekmez içsem
Karansalhareketlerbunlar Ankara-06 pekmezi takviye olarak zaten içebilirsiniz ki. Ama ilacı bırakıp, pekmezle devam etsem diye soruyorsanız, bir dahaki randevunuza kadar öyle devam edin, sonra dra sorarsınız. Ne derece demir ihtiyacınız var bilinmez böyle.
YadeOmer Ankara-06 bende feramat ı içinde şellak var diye içmedim canım onun yerine sağlık ocağından verdikleri vegaferon adlı demir ilacına başladım bir yan etkisi olmadı
Hulyarsln Ankara-06 bende kullanıyorum sabah aç karnına sonra uyuyorum yan etkisini görmedim bünyeye göre farklı olabilir ama ilaçtan alacağınız demir vitaminini pekmezden vs alamazsınız o yüzden akşam yatmadan için yada sabah için sonra uyuyun biraz ne gibi yan etkileri oluyor sizde ?
Ankara-06 Öyle yapacağım cunki böyle bir yan etki görmedim önceden başka hap kullanmıştım öyle olmadı birde üstüne devit 3 decavit kullanıyorum
Ankara-06 Baş ağrısı donme Boğaz ve ağız kuruluğu değişik bir tad bulantı birde halsizlik uykusuzluk değil ama hiç birsey yapasım gelmiyor