limoncicegi Kızlar günde iki kez olmak üzere Progestan kullanıyorum sabah kullandım bitti elimde hiç Yok yarın doktora gidene kadar bu akşam kullanmasam bir sorun olur mu sizce bu kOnuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
esractn limoncicegi kac haftaliksin ve ne icin kullaniyodun canm? Eczaneden alabilirsin recetesiz yada saglk ocağında yazdirabilirsn suan
Sims35 Eger aktif kanama veya lekelenme var ise muhakkak almalısın bence ama kontrol amaçlı kullanıyorsan sabah erkenden alırsın sıkıntı olacağını sanmıyorum
limoncicegi esractn ağrılarım oluyor belim ağrıyor çok ve pıhtılaşmam var onun için önlem amaçlı kullanıyorum şu an ama ya akşam kullanmazsam kanamam olursa falan diye endişelendim
esractn limoncicegi canm o zamn esin aksam eczaneden alsin reçetesiz 30 tl diye biliyorum. Yada simdi gidip saglik ocagina yazdirabilirsin. cunku doktorun devam ettircekdir progestani daha en az 12.haftana kadar
Askkokuluyavrum limoncicegi istersen acile git yazdır al yazdırmadan alınca baya pahalıya geliyor bence birşey olmaz ben bazen unutuyorum içmeyi 200 mg içiyorum günde 2 defa sabah akşam