Cantanem44 Kızlar 37+ 4 hamileyim Perşembe günü olan kontrolde doktor 38+ 5 haftalık olarak gördü bebeğin baş çevresini sınır 10 dedi senin 9.7 dedi daha Doğuma zamanın var ama bu sınırı geçerse Normal doğum yapamazsın dedi kızıma3.980 normal Doğum yapmıştım 38.haftada gelmişti şu an erkek bebeğe hamileyim Ne olur bilmiyorum ama 4 kg ve üstü normal doğum yapan arkadaşlar var mı şimdiden teşekkür ederim🙏🏼
ikramuratyanik Cantanem44 Seni şoka uğratabilir belki ama oğlumu 5 kilo olarak dünyaya getirdim normal doğumla 😊 Ultrason ölçümleri bazen yaniltabiliyor hemen ay 4 kilo olmus sezeryan ol diyenlere kulak asma catin musaitse gayette guzel doğum yaparsın bence 😊
Duygu85 Cantanem44 söylediklerinden fazla oluyor dedikleri tutmuyor yani 3 kg dediler 4 kilo oldu normal Doğumla ve maalesef vakumla oldu çok dikişim vardı iç dış. Doktor en iyisini bilir tabikide ama bilseydim asla normal Doğum yapmazdım 1. Çocuğuma sırf korkularımdan 9 sene sonra hamile kaldım şimdi 14 haftalık hamileyim ve sezeryan olucam kendine güveniyorsan ve metanetli tez canlı değilsen normal Doğuma gir ama eğer korkarım diyorsan sancın gidiyor korkudan ve devreye vakum giriyor canım Allah hepimize yardımcı olsun
Ayazayaz Cantanem44 yani doktor snaa çocuğun kilosundan dolayı dememiş başı büyük şu büyüklüğe ulaşırsa yapamayız demiş lütfen çocuğunuzu riske atmayın
Cantanem44 ikramuratyanik kızım 8 yaşında onda korkmadım ama yaşadıklarım aklıma gelince çok korkuyorum sezeryan istiyorum 😭
ikramuratyanik Cantanem44 Tahmin edebiliyorum canım bende öyle oldum ilk oğlumda cok zorluk çektim baya sancılı bi doğum sureci atlattim ama benim risk faktörlerim cok fazlaydı hem her doğum her hamilelik aynı olmaz derler gerçektende öyle 1 ay sonra ikinci oğlumu kucağıma alicam sor bakalim 4 yil onceki zorluklarin birini hatirliyormuyum diye 😅
Cantanem44 Tugba2626 hay maşallah benim eşimde 5.600 doğmuş normal Doğumla 0 dikişsiz nasıl doğurduysa😳
Atlarlayasayan Tugba2626 😳maşallah ne yiyip ne içmiş yengen 😂😂acaba şeker falan mı vardı 5 800 çok geldi🤔
Ayazayaz Cantanem44 başı büyükse sıkıntı olabiliyor die biliyorum başı haznede kalan çocuklar oluyor en başta benim yeğenim öyle olmuştu başı morarmıştı gözleri mikrop kapmıştı 3 aya kadar gözündeki çapaktan çok çekmişti baş sıkışabilir kilolu ise omuz takılabilir yani siz bilirsiniz tabi ama önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması normal sezeryan hiç fark etmez
Tugba2626 Cantanem44 bence varya günümüz sağlıkçıları kolaya kaçıyor. Dediğin doğru ama zamanın ebeleri köy şartlarında bile 5-6 kilo dopurtuyormuş. Bende köyde doğmuşum ebe doğurtmuş hemde 2 saatte 4 kg doğmuşum
lilamom Cantanem44 canim bildigim kadariyla kilolu olmasi ayri bas cevresinin buyuk olmais ayri kilolu bir sekilde catin musaitse oluyor ama bebegin basi buyukse zorlayabilir istersen 1 doktora daha gorun en guzeli normal dogum bende sezeryandan korkuyorum ama kendinide bebegide eiske atmayaca gerek yok bence
Cantanem44 lilamom canım bebeğimin başı da 1 hafta önde gidiyor göbek çevresi 1.5 hafta önden gidiyor dediğin gibi normal güzel ama kızımda çok zorlanmıştım 3.980 doğmuştu aynı şeyler Aklıma gelince ister istemez endişe duyuyorum ve korkuyorum