Sila7166 Kizlar 10 gundur hastanede yatmaktayim ve 1.5 kilo kaybetmisim zaten bebegim kucuk iyicemi kuculuyoki icim hic rahat degil anne olmaz cok zormus erken dogumdan yatiyorum bide bebegimin kalp ritmi bozuk bize dua edin lutfen sadece yemek yiyip yatiyorum baska bisey yaptigim yok ama niye zayifliyorum anlamiyorum 🤷♀️🤷♀️Toplam 4 kilo almistim git gide dusuyo kilolarim 😔😔😔bu arada 26+5 gunluguz ne yapcam nasil duzelcem bilmiyorum psikolojim alt ust oldu
Melike35 Sila7166 hastanede ki tartı farklı olabilir Psikolojik olarak da takıyorsan kilo verebilirsin tartıdaki rakam da bebeği etkilemez ben ilk hamileliğimde 9 kilo aldım toplamda yani hiç almayanda var Doğumdan çıkınca daha zayıf oluyorlar rakam olarak Yani anne kilo verirken bebek alabilir suyu eşi vs derken karın büyüyor zaten
Ckyert Sila7166 kuruyemis kaşar pekmez et tuketin hastane yemekleri pek iyi değil zaten , kitap vs okuyabilirsiniz kafanızı dağıtmak için Allahü teâlâ yardımcınız olsun
Nalanktl Sila7166 canım kilo vermene takılma ben de 26+5 im hala -8 kilodayım. Hiç alamadım daha. Ama bebeğim 2 hafta önde gidiyor. Bebek etkilenmez senin kilo vermenden dert etme
Mihrimahirem Sila7166 13 haftalıkken yattım hastaneye 23. Haftadayım yeni bitti tedavi inşaallah, 5.5 kilo verdim, hastalığım dolayısıyla kan değişimi yapılıyordu, plasentada tıkanıklık falan oldu, kordon da hala akış sorunu var, bebeğin gelişimi de 3 hafta geride inşaallah iyi olur dua edelim birbirimize 🤲🏻
Sila7166 Melike35 bneim kizim cok kucuk ama cok uzuluyorum cok korkuyorum suan dogarsa nasil dayanacak o kadar ilac ve makinelere rabbim korusun plesantam yavas calisyo bebegim oldugundan cok kucuk 😔😔 Bende niye zayifliyorum anlam veremiyorum duzenlide yiyorum ama iste psikolojikmi ne bilemeidm ya😔😔
Sila7166 Ckyert gun icinde kuruyemis yemeye calsiyorum canim az az da olsa ara ara hastane yemeklerinide yiyorum vitaminli okuyo diye bebek icin katlaniyorum ama iste annelik ic gudusu cok korkuyorum
Melike35 Sila7166 canım herkesim sınavı ayrı bebeğinde güçlüdür merak etme Biz güçlüyüz annecim de 🥰 Muz ye hergün tuzsuz çerez ye Yani durumun iyise bunları eksik etme Kemiksuyu çorba vs içebiliyor musun ? Eşin ziyaret saatinde getirsin
Sila7166 Nalanktl masaallah canim benim masaallah size darisi bize insaallah benim bebgim cok kucuk suan kalbi yavaslasa dogunca nasil dayanacak diye dusunmekten mahvalouyorum 🤷♀️
Sila7166 Melike35 orasi oyle canim ben de hep oyle dusunuyorum rabbim bebegimle siniyo benim bu ucuncu tedavim tup bebekle oldu hani normal yollada olmuyo hep bi zor surecten geciyorum vardir bir hayir insaallah dogunca saglikla sihhatlinolur diyorum insaallah dua edin bize
Nurde Kendi kilonuz çok mühim değil onun için üzmeyin kendinizi önemli olan bebeğinizin gelişimi. Yeşillik veya kuruyemiş pekmez yediğinİzde kalsiyumlu şeylere 2 saat kadar ara verin öyle tüketin.gıda kadar moral de önemli inşaaşlah kısa sürede toparlarsınız rabbim yardımcınız olsun..
Sila7166 Nurde kuruyemis ve muz yiyorum canim bende hastaneye yakin bi kucuk magaza var ordan kendim aliyorum hemen herseyi esim bana 2 saatlik uzaklikta malesef hergunde gelemiyo hep yanlziim evimden uzak hastaneye gonderildim oyle corba felan yiyemiyorum ki hic bi annemler kayananm geldikce istiyorum onlardan malum hastanennin corbalari cok kotu sadece yemeklerini yiyorum o da sirf bebegime vitamin olsun diye 🤷♀️🤷♀️Ne yapcam nasil olcak hic bilemiyorum
Nurde Sila7166 allah yardımcın olsun sürekli bu durumu düşünmemeye çalış hastane ortamı zaten yeterince sıkıyordur seni güzel düşün güzel olsun inşaallah tevekkül et..
Sila7166 Mihrimahirem bende ayni canim 3 hafta geri suan o kadar kucukki seninki ne kadar benimki suan 630 gr di gecen cuma bu hafta cuma soyluycek doktorum 15 gune bir soyluycem kilosunu dedi cok merak ediyorum rabbim insaallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaallah
Mihrimahirem Sila7166 her hafta kontrole gidiyorum 15. Haftadan beri bebeğin hayati şeylerine bakmaktan kilo söylemiyorlar, bu Perşembe 5 defa sordum tamam Şuna da bakayım buna da bakayım dddiler her defasında da unuttular artık sormaya yüzüm kalmadı
Sila7166 Mihrimahirem hayirlisi canim saglikli olsunda insaallah kilosuda demekki yerindeki sorun olsa soylerlerdi kesin rabbim yardimcimiznolsun insaallah
Merveyarali Sila7166 bana doktor kilo hiç almasan da olur hatta veredebilirsin sağlıklı beslen sadece demişti kilom70ken hamile kaldim
Merveyarali Sila7166 senin suan kilon kaç canim normalin altında mi boyuna göre? Kilonun bebegi çok etkilemeyeceğini düşünüyorum doktorlar beni hep az yemeye teşvik etti
Sila7166 Merveyarali benim kilo iyi canim almamamda sorun degilde iste bebek icin aklima takiliyo biraz 78 kiloyum suan 76 ile hamile kaldim bebzgimde 630 grm🤷♀️