Bbsozlm Kızlar 24 haftalık hamileyim kızımız olacak rabbim kısmet ederse ama ismini hala kesinleştiremediş eşim aslım ismini çok beğenmiş benimde hoşuma gitti gibi ama kararsızım sizce nasıl bir isim kulağa hoş geliyormu
Seherr Bbsozlm canım bence isim konusunda anne ve baba beğendiyse hiç başkasının düşüncesine bakma kendimden örnek verim ben ronya koyucam babasıda bende çoook beğendik burda bi kere bi posta yazdım yemediğim laf kalmadı yok konya koy yok bilmem ne diyenler .. Siz beğendiyseniz bence gayet güzel 💕 ayy inşallah yine linç yemem isimden dolayı 😂😂😂😂
Bbsozlm Seherr doğru söylüyorsun canım ama insan başka birindende fikir almak istiyor sanırım olumsuz yorum alırsam aklım başıma gelicek😂 bu arada çok güzel bir isim seçmişsiniz sağlıkla gelsin minik melek 😍
butterfly4 @Bbsozlm aslım güzelmiş söylemesi de güzel 👍 biz de Zeynep düşünüyorduk annem diyo ki eski isim🙄 moralim bozuldu
Sevinc72 @tugbaninpenceresi#4 butterfly4 25 haftalık hamileyim bende düne kadar Zeynep düşünüyordum ama bende vazgeçtim hem eski hemde içime sinmemeye başladı ne yapicam bilemiyorum
sevgitekes butterfly4 önemli olan eski isim olması değil kulağa hoş gelen sıradan da olabilir bi de kuran da geçmesi önemli kız olursa elifnur düşünüyoruz biz de
butterfly4 @Saratln biz de daha kız olacağını öğrenmeden kız olursa Zeynep güzel isim dedik, annem de diyo ne Zeynep’i çok eski, kardeşim de modern isim koy diyo, ben peygamberimizin kızının ismi diye çok severim oysa ki 🙁
Bbsozlm butterfly4 zeynep ismide çok güzel bizimde çok hoşumuza gidiyordu ama arkadaşımız koyacak o yüzden düşünmedik bence hiç eskimeyecek bir isim 😊
butterfly4 @sevgitekes Elif de çok güzel biz Zeynep ile Elif arasında kalmıştık, Zeynep sahabe ismi diye o olsun dedik, mesela Ayşe en klasik isim ama ben çok severim bu tarz isimleri çok beğeniyorum ben
butterfly4 @Bbsozlm valla ben de sizin gibi düşünüyorum ama annem o ne ya yeni isimler varken Zeynep mi kaldı diyo 😑
butterfly4 @Sevinc72 valla canım kararını kesin ver öyle insanlara söyle her kafadan bi ses çıkıyor moralin bozuluyo
Sevinc72 butterfly4 evet ya iyice düşünmek lazım öyle illa ki çok orijinal kimselerde olmayan bir isim olsun da demiyorum ama aklıma hiç gelmiyor güzel bir isim