Seher86 İzmir Karabağ’larda özel hastane doktor önerebilecek olan var mı acaba yeni taşındım buraya 19 haftalık gebeyim buralarda yakınlarda özel hastane nereyi kimi tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler 😊
Melike35 Seher86 Buca Çevreyolu girişinde Tınaztepe var mesafe olarak Karabağ’lara yakın ama sen tam nerdesin bilemem tabi yine de uzak kalabilir Akrabalarım orda Doğum yaptı memnun kaldılar
Bilgeferhat Seher86 Bozyaka Ege yaşam hastanesi İpek Demir’e gidiyorum ben canım Egepol var orda ki doktorlardan da memnun çok arkadaş var ücret olarakta Ege yaşam 55 lira muayene ücreti egepol geçen sene 80 di
Adencanan Seher86 canım ben egepole gidiyordum evet hastane güzel doktorlar da iyi ama benim doktorum ilgisizdi ben değiştirmek zorunda kaldım Egepol de doğum 3100 tl. Şuan Tınaztepe hastanesinde kontrollerimi yaptırıyorum doğumum da orada olacak doktorumdan çok memnunum keşke en başından beri tınaztepeye gitseydim doğum ücreti 4100 tl. Doktorum Gülçin Çetin uysal.
Pkzsntrk Seher86 canım bende izmire yeni geldim ve Tınaztepe hastanesi Aylin hanıma gidiyorum çok önerdiler çokta memnunum tavsıye ederim kesinlikle 🤗🤗
tugbamehmetbaki Seher86 bende izmirin ilçesinde yaşıyorum ama hastane ve doktor bakımından özel hastaneden farkı yok