39+5 hala tık yok sancı yok nst de de yok ya en kontrolüm var inşllah bir an önce çıkar.
Doğuramadım😱😱
Fadimeanne gelir canım merak etme benim de 40+1 e girdiğim gece geldi oğluşum . Ben de doğurmıcam sandım annem doğum sancısı dediğin bi anda gelir dedi öyle de oldu düzenliye çevirdi şükür. Yeni doğum yaptım
40+1 oldum bende de tık yok
Fadimeanne bende 41 + 2 de dün gece doğurdum
39+4 olduk yalancı sancıdan başka bir şey yok
Selvis doktor da sncın gelmezse suni vercez dedi😀 inşllah bnm de aniden gelir
Tugba2626 içerde dişlencekler bebeişler 😀
Sblbrt hayırlısı inşllah allah uzun ömürler versn bizde bir an önce doğuruz inşllah
Tontisannecik ayenn bnm de öyle glıp gidiyor sancılar
Fadimeanne ben o suni den 2 kere kaçtım 😄 kendi sancımla doğum yaptığım gecenin sabahında suni alcakken gecesinde oğlum geldi 😄
Selvis ne güzel ya bana da doğum sonrası ağrısı çok oluyor dediler korktum
Fadimeanne Elbet gelecek içinde kalacak hali yoksa zaten zamanın gelmiş 😊
Fadimeanne ben normal doğum yaptım. Suni sancı da doğum anını yakın taktılar ıkınma kuvvetli olsun die. 1 hafta oldu daha geçmedi dikişlerimin acısı ve ağrısı. Epizyo atıldığından ama benim. Sezeryan da olsam bu kadar olurdu benim zor oldu biraz doğum
Deletedmom277 dişlencek neredeyse 😀
Selvis allah hepmize kolaylık versin canım geçer inşllah
Fadimeanne bende 38 ci hafta yalanci sancilar var bugun biraz belim agriyor 40 haftayi bulurmu yoksa erken mi gelir bilmiyorum amma gelsin istoyorum 🙏🏼
Elner bende gelsin istiyorum artık gece rüyamda doğum yapmşşım zaten çok guzldı birde yattınca haraketlleri pek olmadı kokrtum allahm sağ salim gelsin inşllah hepsi
Fadimeanne demin oy kullanmaya gittim okulda bi kadın sordu doğum ne zaman diye aynı senin dediğini dedi 😂içerde dişlencek demekki dedi 😂
Fadimeanne beklediği hergün eğer sağlık sorunu yolsa onun için önemli. Demek ki hala gelişiyor. Böyle düşünmemelisin.
Fadimeanne Amin inshallah 🙏🏼🙏🏼