Kagan19 Hanımlar merhaba bir şey danışmak istiyorum 28 haftalık hamileyim sizler de de nefes darlığı oluyor mu geçmesi için ne yapıyorsunuz?
Melike35 Kagan19 benim üçüncü hamilelik ilk ikisinde ciğerim sıkışıyordu sanki bunda da birden nefesim kesiliyor doktorum psikolojik diyor 😏
Rumeysa52 Kagan19 bende çarpıntı da oluyor üstelik , zaten panik atak rahatsızlığım var çok zor geçiyor 😥
Pnrarvn Merhaba bendede oluyor nefes darlığı 22 haftayım sanırım bebek ciğerlere baskı yaptığı içinmiş
Cbellle Melike35 Kagan19 24+3teyım beım de burnum tıkalı sürekli sebepsiz yere. zaten geniz eti de war nefesim daralıyor gunde 5/6 defa oluyor
031965 3 yastıkla yatıyorum geceleri, gündüzleri de sıkışınca doğru nefes alıp verme yapıp düzeltmeye çalışıyorum
hatice333333 Rumeysa52 bendede panik atak var herzamn çarpıntım oluyo ilaç kullaniyorum kaç haftaliksiniz
Kagan19 Evet benim de aynı şekilde canı nefes almıyor gibi oluyorum doktora söyledim calsiyum magnezyum verdi ama pek etkisi yok gibi
Rumeysa52 Kagan19 benim ilacım da yok 😞 ama magnezyum eksikliğinden olduğu kesin canım , nefes nefese kalma bazen boğulacak gibi hissetme , sersemlik, çarpıntı , var da var
Aysebkr1258 Kagan19 27+3 hamileyim bu hafta bendede başladı özellikle yatınca daha bi zor nefes almaya başladım
Kagan19 Bende de aynı şekilde çarpıntı yapıyor sanki nefesim yetmiyor ilaçlar iyi gelir inşaAllah teşekkür ederim hepinize
Kagan19 hatice333333 28 haftalık hamileyim benimde son bir haftadır baya arttı bazen uzun zamanlı oluyor bazen daha kısa
hatice333333 Kagan19 bende 34 haftalik oldum çok kötü bi his carpinti ben yıllardır cekiyorum ilaç kullanıyorum şimdi emzirirken nasıl yapicam ilaçta alamm kara kara onu düşünüyorum 😔😔