Susuem Seleniko allah yardımcın olsun canım bende çok aradım ama yok hicbiryerde umarım sen bulursun 🙏
ArslanHavva Seleniko bende ilk aylarımda her hafta pruluton depot iğne kullandım ama bulamama gibi bi sorunla karşılaşmadım canım
reyhan_55 Seleniko Canım bu ıgneyi soran herkese yazıyorum bnde kullanıyordum ama bulamıyorum senin gibi benim doktorum prof. Proluton yoksa 3 günde bir progestan iğne vurun dedi öyle yapıyorum sende bi doktoruna sor istersen bunu
neslihan13 Kızlaaaaaaaaarrrrr acil yardımmmmmm dün kontrole gittim doktora. Hafif sarımsı kahvemsi leke oluyor annem yerlesme lekelenmesi demişti doktor da fitil verdi düşük önleyici.daha bir aylık gebelik sizceee alayım mı
Pnrarvn neslihan13 kesinlikle kullan bende 16 haftaya kadar kullandım şuandada haftada bir pruluton vuruluyorum ama malum piyasada bulamıyorum yakında fitile geri döncez
Damlas neslihan13 her kanama yerleşme kanaması değil, ihmale gelmez bu konular. Güvenemediysen başka bi doktora dha görün istersen ama doktorunu dinle canım.
Aslanmoms Tatlım şuan evde değilim bende fazladan olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer evde yoksa bile burda bi eczaneden bulabiliyorum ben yardımcı olurum sana
Elifimm Aslanmoms canım eger eczaneden bulabiliyorsan banada yardımcı olurmusun kanamam oluyo progestan kullanıyorum ama iyi gelmiyo😔 bir düşüğüm var buda düşecek diye çok korkuyorum
Damladerinliya Bende hem adalat crono hem prolutan depot arıyorum hic bir yerde yok sancim cok napicam bilemiyorum
neslihan13 Ya bendeki kanama da değil böyle iltihap sarısı kahvesi tarzında bir akıntı ama bilemedim ki :(((
limoncicegi Seleniko Mayıs’a kadar yokmuş piyasada firmalar fiyat konusunda anlaşamadıkları için satışı durmuş olan hamilelere oldu
Elifimm limoncicegi fiyatı kaç olursa olsun ihtiyacı olan fiyata bakmaz zaten alır ilacı parasını düşünmek onlara mı kaldı ya ki bir çok iğneye göre uygun bir fiyattı maalesef canım dedıgın gibi olan hamilelere oluyor 😔