Söylediğim arabalar doğumdan itibaren 3 yaşa kadar kullanılıyor üstelik sağlam hafif ve kullanışlı fiyatları da 300 400. Travel sistemlerin tek özelliği puset olması uzun süre kullanılmıyor. Bi mağazaya gidilince hele 1000 liradan 700 e falan düşmüşse görevliler ilk onları gösteriyor insanlarda hep fiyattan hemde değişik şekilli kullanimli olmasından dolayı onları tercih ediyor ama o görevlilere bi kullanım süresinin ne kadar olduğunu sorun sagĺamlık ve hafiflik kiyaslamasi isteyin ve cevaplarını dinleyin. Mesela markasını hatırlamıyorum 3 tekerlekli bi araba var travellerle aynı fiyat sağlamlığını sorduğumuzda eşime oturun sizide taşır dedi. Travel sistemin en büyük özelliği puseti oto koltuğu olarak kullanılması zaten arabası olan bi insan bu düşünerek alacaksa o en fazla 1 yil kullanılıyor arabası olmayan bi insan travel sistem tercih ediyorsa dahada saçma çünkü sadece puset olarak elde taşımak ya da evde yatsın otursun diye kullanilacaksa gayet tatlı ve kullanışlı olarak ucuza pusetler var hatta yanılmıyorsam cocuk marketteydi şu anda indirimde. O kadar para vercem oto koltuğu olarakta araba olarakta 1 yıl kullanabilcem sonra tekrar hem oto koltuğu arayıp masraf etcem hemde araba ya da bebe arabasına ve arabaya uygun koltuk alcam yine masraf edip ugrascam ne anladım ben bu işten. Tabi her ucuz arabada iyi değil bunu iddia etmiyorum mesela modelini hatırlamıyorum 500 lira joie marka vardı tam yatıyor ama büyük olsa yatsam ben rahat edemem bebek nasil rahat etsin 3 yaşa kadar kullanımı ama oturma yeri dar ve tam yattiginda arkası açık kalıyor. Söylediklerim ondan daha ucuz ama bu olumsuzluklar yok