Zeynepcik93 Hepinize merhaba arkadaşlar. 2 gün önce kesem gelişmediği için kürtaj oldum genel anestezi ile panik atak hastası olduğum için hamileliğimi öğrendikten sonra ataklarım başladı tekrardan. Kendime hakim olamadım en büyük korkum doğum oldu. Benim gibi hastalar varsa diye yazıyorum. Kürtaj işlemi ise önce dil altı verildi ve serum bağlandı daha sonra ameliyathaneye indirildim orda da bi serum bağlandı biraz ağladım yanımdaki hemşireyle konuşmak istedim onunla konuşurken diğer hemşire kolumla uğraşıyordu o tarafa bakmadım korkumdan sonradan uyumuşum hatırlamıyorum. Çıktığımda biraz ağladım ama ağrım adet ağrısı gibiydi odama gelince hemen ağrı kesici iğne yaptılar 2 saat sonra da çıktım zaten hastaneden. Yani Allah korusun başına benim gibi bi durum gelen olursa korkmayın arkadaşlar ben panik atak olduğum halde atlattım. Rabbim hayırlısını versin cuma günü kontrolüm var doktora psikiyatriye gitmek istediğimi de söyliycem çünkü tekrardan hamile kalırsam ben böyle doğum korkusuyla geçirmek istemiyorum. Hepinize hayırlı evlatlar kolay doğumlar dilerim.
Ecenazz Zeynepcik93 merhaba canım. Bende cuma günü kesem gelişmediği için kürtaj oldum. Benim de ilk gebeliğimdi. Allah daha kötüsünden korusun inşallahh🙏🏼 Doktor size bir sebep söyledi mi acaba? Neden keseniz gelişmediği hakkında.