Zehrabuglem Kızlar meraba 35 haftalikken nstde sanci cikti serum ilaç tedavisiyle durdurdular 36. Haftada yine nstde sanci cikti buna bişey yapmadılar Karnım çok sertlesiyor bu normal mi doktor korkuttu beni açıkçası bilgisi olan yazarsa sevinirim 😞
Perininannesi Zehrabuglem bu haftalarda neden durdurdular zaten ciğerleri gelişti organları gelişti, suan kg kaç ondan mi durdurdular acaba 34ten sonra doğurmakta sıkıntı yok
Reykzy Zehrabuglem benm 30 da başladı ama 36 kötü bi hafta diil kilosu nasıl bebegin rahimde açılma var mı
Zehrabuglem @Mervenin kasilma dan dolayi bebegin kalbi durur diye halbuki hiç bi sıkıntımız yok çok şükür
Zehrabuglem @Esraesra06 yok canım vurmadilar hem doğsa haftan iyi dedi hemde karnin sertlesmesinden dolayi bebeğe zarar verir dedi
Zehrabuglem @Perininannesi 2.500 kg canım herhangi bi sıkıntımız da yok çok şükür panikledim biraz doktorun konuşmalarına bakinca
Zehrabuglem @Reykzy yok canım acilmam falan sadece nstde sanci çıkıyor ben hissetmiyorum bile bide bu aralar Karnım sertlesiyor sık sık oda karnin sertlesmesi bebeğe zararlı dedi okuyorum bu haftalarda normal diyor herkes
Anneballari58 Zehrabuglem bendede vardı aynısı h.volkana muayne oldum bebeğin kilosu 2.5 gectiği için bsy olmas dedi rahatlatmıştı beni 40. Haftama bi kaç gun kala doğum yaptım hiç olmas Allah ın izniyle yazdığı serum iyi geldi ona git derim