Cagladevecioglu Hanımlar 9+4 olduk dünde beri vajinamın sağ aalt kısmjnda değişin bir sancı var kesik kesik ve ara ara vuruyo rhtsz etmio ama hissediyorm sürekli böyle olanınız varmııı
zaman0686 Cagladevecioglu benimde öyle sağ tarafta kesik kesik batma doktora gitmelimiyim aceba bende şiddetli değil ama 23 haftalık hamileyim bilen varsa yardımcı olsun valla
Fatmaklc66 Cagladevecioglu kesen genislediği içindir canım daah 16 haftaya 17 haftaya kadar böyle olacak bel agrılarınfa baslar yakında
Sevcanesme Cagladevecioglu kesen büyüdüğü için batmalar olabiliyor canım özellikle 8 9 haftalarda batma olabiliyor benimde olmuştu halen oluyor batma bazen
TugbaDnz Cagladevecioglu bende tlfdan dr sormustum alttan batma normal olmaya bilir baska bisey vardir dedi muayeneye cagirdi kasikta agri normal ama bende gidicem 17+4 um ara ara oluyo
Cagladevecioglu zaman0686 kontrolume de iki hafta var nerdeyse benide hic rhtsz etmio ama onu hissrtmek endiselendirio dimi
zaman0686 Cagladevecioglu evet canım aynı durumdayız valla benimde 2 haftam var kontrolle dün akşam başladı ayaklarımın altına popo kısmına yüksek yastık koyuyorum azalıyor biraz akşam geçti dedim tam sabah yine var
Cagladevecioglu Fatmaklc66 evet evet bel agrimda basladi diyenilirim ozellikle Yatakta donerken canm aman normal olsunda cekmeye raziyim :(
Fatmaklc66 Cagladevecioglu 20 hafadayım bel agrım artık azaldı yada alıstım dıyelım kasıklarım batıyı sadece cocuk donerken ıcımde
Bsrkrgz Hepsi normal benimde oluyor dün sordum doktoruma çok hızlı büyüdükleri için kese de büyüdükçe mutlaka bu batma yaşanıcak dedi normal yani sıkmayın boşuna canınızı
Sevimgencer Cagladevecioglu daha yenı baslıyor agrıların korkma oyle agrılardan bende korkuyodum doktora gıdıyodum doktor buyudugu ıcın dıyordu hergun farklı yerden agrılar batmalar oluyor normal korkma :)