aysedrmsgl Kızlar normal Doğum esnasında Doğumu kolaylaştırabilecek Doğum jeli olduğunu duydum. Aranızda duyan, kullanan var mı? Arkadaşım kullandı dikişsiz Doğum yaptı hem de 1 saat içinde Doğumu gerçekleşti. Ben de aldım ama daha doğumuma var. Tecrübesi olan var mı?
Dvrmsdaouz aysedrmsgl aa bunu hiç duymamıştım sancı olunca mı kullanmış ve doktoru biliyor mu nasıl kullanılıyor
AytenUmud aysedrmsgl nerden aldiniz? ismi ne ilacin ve fiyatı? doktoruma önermek istiyorum ben de. cok duydum
aysedrmsgl AytenUmud internette Turkuaz sağlık medikal var orayı aradım bulunduğum şehirdeki temsilcilerine yönlendirdiler onlar bana Kargo ile yolladı
aysedrmsgl AytenUmud gynetal Doğum jeli adı. 160 tl fiyat 14 tl Kargo. Doktorum normalde hastalarına uyguladığını söyledi, etkili bir şeymiş
SelimsMom Açılma 9cm olunca doktor içeriye enjekte ediyor diye biliyorum doğum çok daha rahat oluyor epizyo ihtimali azalıyor.
aysedrmsgl SelimsMom tek seferde uygulanmıyormuş zaten, 4 cm açılmadan sonra Doğuma yakın tekrar enjekte ediliyormuş. Dediğiniz gibi son aşama 9-10 cm açılmadan sonra oluyormuş
aysedrmsgl Polo evet kendim aldım. Hastaneler kendileri karşılamıyormuş. Doktorum temin etmen gerekiyor dedi. Arkadaşımın doktoru da aldırmıştı. Belki işinize yarar kızlar, bir deneyelim derim😌👍