Elifffcik67 Arkadaşlar içinizde şeker yükşemesi yaptıran varsa süreci anlatırmı nasıl yapılıo bu hafta yaptırcam da.. ce de kaçıncı haftada yaptırdınız
OzgunEngin kızlar ben yaptırdım çarşamba günü 26+3 de sabah erken gitmelisiniz 8 saati aşmayan bi açlık istiyorlar fazla aç kalmışsanız yapamayız diyorlar sebebi ise şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 2 saat daha aç kalmanız su bile içmiyorsunuz önce kan alınıyor sonra şeker yükleniyor 1 saat sonra bir kan daha alınıyor ve 1 saat sonra bir kan daha açken 3 defa toplam kan verdim ben özelde yaptırdım devlette nasil onu bilmiyorum tabiki ama süreç böyle bana da yapamayız çok aç kalmışsın dediler ben yapın evim uzak gelip gidemem ikidebir dedim yaptılar ama hastaneden ayrılma belki miden bulanır kusarsın iptal olur ozaman dediler ben hastane de bekledim yani
OzgunEngin xbebek yükleme gerçekleşmemiş oluyor canım kan tahlillerin bitene kadar kusma olmamalı kanına şeker işlemeli ki şeker olup olmadığı anlaşılsın kusarsan herşey başa sarıyormuş
aarzucaa Kızlar e bide aç olduğunuz içinçok uzun sürede beklediğinizden birde üstüne şekerli su içtiğinizden 2 saat sonunda tansiyonunuz düşebilir ben yaşadım. Yanınızda tuzlu bişey olsun hastaneden çıkar çıkmaz atın ağzınıza
Tam1leydi Bende iki saatlik bi acligin ustune bi bardak sekerli soguk su verdiler bunu bes dakkai icinde bitirmelisin dediler ve bi saat uyku fazla hareket yok diyip oturtudlar bi saat sonrada kan aldilar ozelde