arslansedaa Cok şükür oğlumu kucağıma aldım burda doğum hikayelerini okurken ben ne zaman yazacağım derdim hep gün geldi ve yazmak nasip oldu gelelim hikayeme🙏🏻 11.30 yatışım yapıldı ve odama çıkarıldım sonra damar yolu sonta derken saat 13.00 oldu ve ameliyathaneye iniyoruz dediler tabi bende bir korku ve aglamaya başladım taki ameliyathaneye girene kadar hep ağladım sonra genel anestezi istemistim zaten iceride hazirliklar yapıldı bayıldım ayrıldığımda ise odamdaydim biraz agriyla uyandim ama hemsireler agri kesici yapıyor agriniz biraz hafifliyor daha sonra oglumu gördüm ve benim dünyam oymuş 💙 simdi kollarımın arasında melek gibi mis kokulum bu arada sonta cok acıtmadı jel sürdüler ve hemen kaydı ilk yürümede cok agriniz oluyor ama bebeginiz icin dayanıyorsunuz simdi gaz cikarmak icin bekliyorum insallah oda olur🙏🏻rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin💙 sormak istediğiniz bir konu varsa yardimci olabilirim🌸
Sezgin arslansedaa gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah🙏🙏 neden ameliyat oldunuz peki yani bebek ters miydi? Ya da herhangi bir sorun var mıydı? Siz sadece korktuğunuz için mi ameliya oldunuz. Doğum yaklaştıkça insan korkuyor haliyle merak ettim
Devran Hayırlı uğurlumolsun rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah Kaç kilo kaç cm Kaçıncı haftada doğdu normal mi sezeryanmı acaba 😊
DemetDigesu Ne guzel anlatmıssınız dogumu sezeryan denınce herkes kırkuyor bence normal dogum daha korkutucu allah analı babalı buyutsun ınsallah🙏🏻