Tiredmother ben akşama sabaha doğuma gidicem. Ama hastane çantası için tecrübeli annelerden ve ebeden aldığım bilgilere çantaya koyduklarımı yazayım.
Bebek için
Hastane çıkışı takımındaki iç zıbın, bir adet alt üst takımı ( ayaklı), çorap, eldiven, şapka, battaniye. Ebemiz bütün tulum koyma ilk zaman çok zor olur hastanede senin için dedi. Ayrıca göbek bağına pamsuman yapmakta zor oluyormuş. Bu yüzden çıtçıtlı zıbından hastane çıkışının içine koymadık. Ayrıca tüm bunlardan 2 takım yedek koyduk.
10 adet bebek bezi, alt açma 2 adet kullan at, ben su ve pamuk kullanıcam ama 1 paket ıslak mendilde koydum. Bebeği kucağına almak isteyen olursa diye omuz örtüsü, müslin örtü, kalın battaniye. Pişik önleyici krem, 2 adet süt arttırıcı içecek.
Kendim içinde 1 takım elbise gecelik 1 takım alt üst önü düğmeli pijama, ince 1 tane kalın bir tane sabahlık. Çorap 1 adet , patik 1 adet, hastane oda seti yapmıştım onun içindede terlik mevcut. Hastane çıkışı giymek için tayt, önü düğmeli tisort üstüne hırka. Özel ihtiyaç olarak depenti zaten hastane veriyor alma dedi ebemiz. Onun yerine gece boy ped koydum. Göğüs pedi 10 adet. 2 adet emzirme sütyeni, 5 adet alt çamaşır 2 adet ip askılı esnek aklet. İkram için kurabiye, desenli şeker, çikolata ve magnet. Aklıma gelenler bunlar şuan.