Maidehifa Mrvtt bizimde pazartesi kontrolümüz aşırı sancılarım oluyor arada bir vuruyor bakalım büyük ihtimalle benide yatırır inşaAllah hayırlısı ile doğumumuzu yapıp çıkarız 🤲🏻👼🏻🤗
Ahmetinmervesi elfkbramtn benim kontrolüm de pazartesi olacak o zamana gelir belki de kizcem 😂 bende öyle düşünüyorum demek ki içeri rahat gelen giden yok 🤣🤣
Gulayse0233 Muzikci canım hayırlı olsun bebişin 🤗😍😇 sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Benim olunca uykusuzluk ve misafir olunca uygulamaya hiç girilmiyomuş 🙈 nasılsın bebişin nasıl bklm 😍😇 çok güzel bişey di mi ❤
Muzikci Gulayse0233 ayy canım aynen baksana ben de daha yeni bakalbildim bebeğim ve ben iyiyiz Allaha şükür emzirebiliyorum bi sorunumuz yok rabbim herkese yaşatsın inşallah kolay doğumlar olsun herkese 🤲🏼
Gulayse0233 Kızlar merhabalar. Bebiş olunca uygulamaya girilmiyor gercekten. Kimler dogurdu kimler gun sayiyor ? Doğum yapanlara hayırlı olsun 😍🤗😇 kavuşmayı bekleyenleri Rabbim sağlıkla kavustursun. Haber verin takip edemiyorum çok 😇🤗😇
Huzur20 elfkbramtn Çok zormuş cidden ya dikişler inşallah kısa sürede iyileşir benim bide göğüs ucum yara oldu
Gulayse0233 Ahah kimse yazamiyor dogurduktan sonra resmen . Hayırlı olsun kızlar . Analı babalı sağlıkla büyüsünler 🤗😇