elfkbramtn Muzikci annenlerin ilk torunu mu canım 🙄 çok saçma geliyor bana bizimkilerinde ilk torunu ama o kadar aman aman üstüme düşme vs yok 😳
Muzikci elfkbramtn benim annemlerin ilk torunu değil kaynanamın da değil ama kayın validem coşmuş durumda bana nasılsın demiyo bebek nasıl diyo durmadan 😏
elfkbramtn Gulayse0233 hadi bakalım sonunda bizim posttan biri doğuruyor bizi haberdar et canım bebeğinin durumundan vs ❤️
elfkbramtn Gulayse0233 korkma rabbim seni ve bebeciğini korusun sakın bu güzel anları kötü geçirme iyi hatırla 🤲🏻
Muzikci Gulayse0233 oyyy hadi Alkah kurtarsın inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına bize de dua et emi 🤗
elfkbramtn Muzikci Hahahahaha bu çok iyiydi 👹 deli kadın hiç uğraşamam valla öyle niye sizde kalıyorlar birde kuzum başka şehirden mi geldiler eltinde kalsınlar ya sen son günler rahat rahat geçir
Muzikci elfkbramtn başka ilden geldiler hayatım burda bi eltim daha var dönüşümlü kalıyolar şimdilik ama doğumdan sonra full bende 😏
Yeliz6767 elfkbramtn bana da aynısını dedi 38+5 iz sezaryen için erken dedi ama bekliyoruz paşamın keyfini 😁
elfkbramtn Gece saat 4 bir uyandım başım çatlıyor ölücem sandım size de oluyor mu ya 😞 sadece bana mı oluyor bu durumda 😒
elfkbramtn Muzikci eyvah eyvah 😁 normalde takılıyoruz her hareketlerine şimdi lohusa sendromuyla nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️ bende bazen içimde tutup söylemediklerimi lohusalıga sığınıp söylesen mi diye düşüyorum 🙄😁
Muzikci O zaman size haberim var ben yarın sezaryen oluyorum kızlar bugün dr vajinal muayene etti hiç incelme açılma yumuşama vs. yok ve suni sancı için şartlarım da uygun değilmiş suni verirsem 3 gün sürer belki doğuöun başlaması dedi ya bekleyeceksin kendi gelmesini ki belli de değil gelip gelmeyeceği yada sezaryen dedi ben de düşündüm daha fazla beklemek istemiyorum 42 ye kadar
elfkbramtn Muzikci aaa yarın mı 🥰🥰🥰 hafi hayırlısı ya olsun bence normal yada sezeryan olması önemli değil önemli olan sağlıklı olması hadi hayırlısı heyecanlı mısın eksik vs falan var mı 🥰
elfkbramtn Muzikci kim bilir o kadar suni vs aldıktan sonra sezeryan dönmesi daha acı doktoraları bir yerden sonra güvenmek lazım 🙄 en nihayetinde sağlık
Muzikci elfkbramtn evet herşeyde vardır bi hayır diyip doktoruma güvendim 40 dan sonra kakasını yapabiliyolar kordonda yada kalp atışında sıkıntı olabiliyor bebeğim sağlıklı çok şükür kuacağıma almak istiyorum bi an önce Allah hepimizin yardımcısı olsun
elfkbramtn Muzikci amin Canım bizi durumundan muhakkak haberdar et olur mu 🤘🏻 Hadi ağrısız sancısız bir Doğumun olsun inşallaaaah ya bende heyecanlıyım nedense 🥺
kbrMEVA elfkbramtn dogru soylüyırsunnuz normal dogum iki saatse sezeryen 10 dakka sürüyor tabı doktorlarında işine geliyor