Didemaydintaskin 15 haftalık olduk Allah’ın izniyle. Ayda bir Devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. ama hep bi endişe duyuyorum 1 ay çok uzun mu geliyor anlamıyorum. Bebeğin tekmelerini hissetmediğim için acaba yaşıyor mu ? Kalbi atıyor mu ? Hep merak içerisindeyim .....
Burcu3572 Didemaydintaskin herkes ayda bir gidiyor bende senin gibi idim dayanamazdım en geç 20 günde bir giderdim sabırla alakalı birşey olmaz canım bebek hareket edene kadar böyle olacaksın hep aklında deli sorular olacak
deletedmom9494 Didemaydintaskin doktorum beni kanamam olduğundan beri her hafta çağırıyor Allah’a şükür şuan kanamam yok iğne kullanıyorum ama normal de 3 hafta da bir çağırıyormuş
Aysegolcuk Didemaydintaskin ayda 1 defa gitmek normal ben 34 haftalık olduğum halde yine ayda 1 sefer gidiyorum erken Doğum riski falan yoksa gerek yok arkaya arkaya gitmek
Didemaydintaskin Aysegolcuk evet bende arka arka gitmeyi gereksiz buluyorum ama insan özlüyormuş be 😊
deletedmom9494 Didemaydintaskin valla ben her dakika görmek istiyorum ultrasonda hareket ederken görüyoruz bir de tekmesini hissetsek tam olacak 🥰🥰
deletedmom9494 Didemaydintaskin cinsiyet söylediler mi size 🥰 benimki erkek sonra kız oldu sonra göstermiyor oldu şuan hala göstermiyoruzda 😂
deletedmom9494 Didemaydintaskin 12de dedi ense kalınlığına bakarken söyledi doktorum 13 de tekrar gittim kız dedi 14 de gittim göstermiyormuş bacakları ilr kapatıyormuş