Zeytinusss YadeOmer ay canım harikasın yaa tek.tek yazmışsın Allah razı olsun 💜 amin inşallah sağlıkla sıhhate gelsin miniklerimiz 😙😙
Zeytinusss Kahraman35 aynen canım herkes öyle diyor bende sleepy almayı düşünüyorum ve 40lı iki paket alacağım 1 numara. Doğru alıyorum dimi 🙄😄
Kahraman35 Zeytinusss canım ben sleepy merhaba bebek seti aldım 57 liraya. Içinde 40 tane yeni doğan bezi. 40 tane 1 numara bez. 4 paket yenidoğan ıslak mendil. 10lu alt açma bezi var.
Zeytinusss GizemKaan maşallah canımmm Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına 💜 çok teşekkür ederim.. bu arada fb hastane çıkışını nerden ve kaça aldin acaba 🙄😄
GizemKaan Zeytinusss fenerium dan aldım canm orijinal mağazasından yanı ☺️ 70 tl ye aldım indirimden. Bu arada sağol canm Allah herkese aldıklarını sağlıkla giydirmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Zeytinusss Kenanizm18 canım çok teşekkür ederim 😍 gece baktım da kağıdını atmışım hangi eksik aldım.bilmiyorum 😄😄 yani sormaya başlarsam o kadar çok şey var ki 😶😶
Zeytinusss Semra1806 ben geçen gün gittim 😄 o kadara yakın kalmışım birde avm içeri girdigim de hava aydinlikti bi çıktım gece olmuş hahahah
Zeytinusss DuyguDuman Allahimmm mutluluktan uçasın geldi suan bana böyle listeler lazim 😆😆 Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😍😍😙😙
Zeytinusss Brnaebu hahaha bir de o var biz alıyoruz ama bebek kabil edecek mi acaba 😄😄 çok teşekkür ederim canım bizim bayağı abone olmanız lazım e bebeğe 😆
srpaca Zeytinusss sızdırmıyo nadiren pişik gördüm ben valla ilk zaman prima olmalı bence. Kimyasal falan içeriyor diye almak istemiyor çoğu da ben en pamuk bilmem ne dediklerinin de masum olduğunu düşünmüyorum 🙈 biraz büyüyünce daha ucuz beze geçeceğim
Zeytinusss Bebeginehasret canım çok teşekkür ederim 😙😙 bebek bezi ne aldin acaba sleepy alıyım diyordum kaçırıyor diyolar 😒
Bebeginehasret Zeytinusss canm arkadasim molfix onerdi ama benm bebegime iyi gelmesse die 2 paket aldm sadece😊
Zeytinusss Esraesra06 canım çok teşekkür ederim. Herkes eksikleri yazıyor suan sağ olsunlar ama senden marka rica edebilirim 😍 bebek bezi olsun araba ya da beşik ?
Esraesra06 Zeytinusss bebek bezi prima aldım herkes önerdiği için çevremde, bebek arabası concord neo, beşik de pierre cardin ama bu tarz şeylerde marka çok önemli değil zevkine göre alabilirsin bence 👍🏻
Zeytinusss Susuem 😆😆 canım çok teşekkür ederim ben direkt burdaki arkadaşların senin 🤗 yaptıklarınızdan liste hazırlamayı düşünüyorum ❤
Susuem Zeytinusss mantıklı 😂 bak bez olarak birde molfix pure&soft serisinı araştır derim içeriği harika fakat kullanıcı yorumu yok henüz yeni olduğu için yakında yayılır vaktin varsa eğer aklında dursun 😊
Zeytinusss Heyzil anladim canim alacaksam da büyük alayım tamamdır 😄😄 bir de tabiki eksik bende kullandırmak istemem emzik ama ne ur ne olmaz kafası iste
Uykusuzzt Papatya00 biberonun içinde pipet gibi bişy var bebek onu çekerken hava almıyor. Kuzenım almış biberondan cok memnun kolik bebekler için şart kesınlıkle