Gmsm Selam kızlar dün doktora gittim 6 haftalık olmuşuz bende ara ara karın ağrısı kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor doktor normal diyor sizlerde de oluyor mu öğrenmek istedim
melegiminannesi Gmsm evet canım normal merak etme o ağrı ve sancılar gebeliğim sonuna kadar olacak rahmin genişliyor bebişim büyüyor vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor 😀❤ hayırlı olsun canım
Nurozsln Gmsm Benim öyle çoktu ki kasık ağrım. Adet ağrısı gibi şiddetliydi, adet olacağım diye bekliyordum zaten normalde. Bel ağrım da vardı çok ayakta kaldığım sürece. 7 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu. Doktorum 3 ay olabilir bu ağrı normal demişti
Kbrabdrhmn Gmsm ben 6 haftaya adım attım 12 haftadır kusuyorum zor bir şey ya bir de bel ağrım çok vardı halada var bu kasık ağrısı bebek yerleşiyor annesi hadi hayırlı evlat olsun senin için ❤️
Gmsm melegiminannesi çok teşekkür ederim canım benim İlk hamileligim olduğu için endiseleniyorum galiba evham yapıyorum rahatlattin canım sağolasın
Gmsm Nurozsln aynı şekilde canım bazen gaz varmış gibi kasiklarimda şişkinlik deoluyor adet olacak gibi
Nurozsln Gmsm geçiyor canım büyük ihtimalle 3 hafta içinde azalmış olur ama tamamen bitmiyor 12+4 kasık ağrılarım arada az az oluyor
Nhesly Bende 7 haftalık sol tarafa iğne batar gibi adet olur gibi oluyorum ayakta durunca da belim ağrıyo
Nurozsln Nhesly Ben o günler kafamı kaldıramıyordum 🤦🏻♀️ Kusmaktan ciğerim solmuştu üstüne kasık ağrısı. Çok şükür bin şükür yok denilecek kadar azaldı artık hersey. Bebeklerimiz için sabır hamileliğin tadını çıkartmaya başlayınca çok güzel oluyor 😇😍
Nurozsln Melie 9. Haftaya doğru azalmıştı 10. Hafta da normal yaşantıma dönebildim canım ama suan ara ara oluyor yine tamamen bitmedi yani ama buna şükür
Menis21 Bende bugün hayırlısı ile 8+2 oldum benimde aynı şekilde kasıklarda ağrı bazen batma şeklinde, bel ağrısı var ,esnemek istediğimde hapşırık yada öksürük sırasında bacaklarımı topluyorum vallah...
AsenaD Merhaba ✋🏻 bende bugun 6+1 oldum 4+3 de gebe oldugumu ogrendim o haftalarda tipki adet sancisi gibi agrilarim vardi bir hafta icinde o agrim gitti onun yerine bel ağrim var ve yogun sekilde mide bulantisii ilk defa bugun kustum. Hepsi gebelik belirtilerinden olsa gerek. 5 nisanda randevum var ilk o zaman bakilacak ultrason ve kalp grafisine 👍🏻 Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kizlar benim ilk iki gebeligim sorunlu oldu dusuktu. Insaalah bu sefer bebegimi kucagima alirim
Bottesini AsenaD merhaba ben de 5+2 deyim 3 Nisan’da gideceğim dr a .bulantı var mı sizde merak ettim?
Gmsm Böyle şeylerin tek bende olmadığını normal olduğunu bilmek Moral veriyor kızlar sağolun çok teşekkür ederim cevaplar için 🤗🤗🤗
iremdemir Ay şuan çok mutlu oldum ya :) evham yapıyordum kendi kendime neden böyle sancı oluyo diye. Normalmiş demek. Özellikle ayakta çok durunca bayağı sancı giriyo. Adet sancısı gibi ama daha çabuk geçiyo batma gibi oluyo. Mide bulantısı henüz yok bende bazen yanma oluyo sadece. Bide kasıklarımda sanki balon varmış gibi bi hissim var sizde de öyle mi?