Duygu85 14 haftamıza biraz sıkıntılı geldik ama yinede şükür kanamalı ağrılı progestanlı acilli serumlu vs geldim şükür bu günüme Canlar Allah bir daha göstermesin Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn🥰 şu anda ben burdayım deyip kıpırdaması dünyaya bedel bana diyorki anne ben ben burdayım mücadele ediyorum siz hangi meyvasınız bakalım gitsin dertler gelsin Sevinç’ler artık inşallahhhhhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
yapoo04 Duygu85 Benimde 11+1 haftalık bugün kanamam oldu hastaneye gittik doktor bebek iyi sürekli uzan dedi inşallah bişey olmaz 😔
Yenianne19 Duygu85 merhaba bende sizinle aynı duyguları yaşadım rabbim bidaha yaşatmasin inşallah kimseye yaşatmasin çok çaresiz bir durum bizde şükür bugün tam 10 haftalık olduk 😊🙏 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize 🌸
Merve526 Duygu85 aynıyız şu an 🥰🙏😬 14+4 bizimki 🥰allahım inşallah sağ Salim kuşağına nasip olamnızı nasip eder ☺️
Duygu85 yapoo04 olmaz Allah’ın izni ile canım çok yaşadım bende geçecek emin ol rahat ol dinlen biraz ama dinlenirkende korkma kitap okumayı kafa dağıtmayı unutma 😘 birde ılık süt oh misss
yapoo04 Duygu85 kafayı dağıtmaya çalışıyorum ama yinede içimde bi korku oluyor işte 😕 İnşallah dediğin gibi olur Allah büyük
Duygu85 Yenianne19 ohhh süper iyi olalımmm mutlu olalım içimizdeki can tutunsun hayata 🌷🌷🌷🌷 biz güçlüyüz sağlıkla kalın 🥰
Duygu85 yapoo04 olur canım daralma ben birde çalışıyorum eğer çalışmıyorsan birşey başla örgü falan yani ciddiyim WC ye korkarak gitme rahat ol düzelecek iyi düşün herzaman 🌷