Keremeral TeZhip bana da 3 ay dedi fakat ben daha fazla düşünmüyorum çok yıprandım üstüne düştükçe herşey daha kötü oluyor
espalp Keremeral kaç mg oldunuz iğneyi. Eğer dozu düşükse 3 ay korunun diyorlar. Doktor bana 6 ay dedi ben 3.ayda hamile kaldım plansız bi şekilde 🙏🏻 Bazen hayat kendi dilediği gibi çiziyor yolunu 🙏🏻 Hepsi geçicek 🙏🏻
TeZhip espalp bana 75 doz yapıldı size ne kadar yapıldı acaba herhangi bir sağlık sıkıntısı olmadı değil mi dış gebelik sonrası
baby3_ TeZhip o iğne kemoterapi iğnesi allah korusun bebekte anomaliye sebep oluyo. Bende sağlıkçıyım çok araştırdım. Ve çok su tüketimi yapın . Kesinlikle 6 ay dedi doktor. Ve o sonrasında vücuttaki dolic asit rezervinize baktırın
TeZhip baby3_ neden altı ay acaba biliyor musunuz yani iğneden kaynaklı mı yoksa dış gebelik sonrası kalıntı olur diye mi
baby3_ TeZhip iğne kemoterapi iğnesi yoksa kalıntı olmaz. Benim tavsiyem rabbim nasip ederse verir zaten ama sen de olsun diye illa riske atma
TeZhip baby3_ merhaba ilk adetim 41 gün sonra geldi demişsiniz iğne olduktan sonraki 41 günde mi benim 42. Günüm hala adet olamadım korkuyorum artık cevaplarsanız çok sevinirim
baby3_ TeZhip canım benim kilom 57 ydi hani dozunu bilmiyorum ama tek doz yapıldı. 41. Gün adetim geldi. Eğer stres yaparsam daha da geç gelir
TeZhip baby3_ dün adet oldum çok şükür bu kez de çok fazla oluyor bu nasıl bi sıkıntı geçmiyor bir türlü
TeZhip baby3_ yok zaten daha yeni evliyim bir sene bile olmadı bi iki aylık düşük yaptım bi de dış gebelik oldu arkasına hemen inşallah üçüncü de kucağıma alırım
TeZhip Keremeral 45. gün oldum çok şükür atlattığıma şükrediyorum bu durumu doktor altı ay kesinlikle korunun dedi bakalım inşallah sağ Salim yavrular dünyaya getiririz
Keremeral TeZhip malesef hala olamadım bugün 46. Gün kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum dünden beri akıntım başladı