Eebruylmz Eda2834 37+5 sancılarım var 🤦🏻♀️ Çarşamba günü doğuma gireceğiz magnezyum vermişti sancılarımı kesmesi için dr ama artık oda pek yetmiyor 😏
Cemremh Benimde 37+4 ama benimde sancım yok bekliyoruz artık ne zaman gelirse sağlıkla gelsinler inşallah
Tugba2626 40+1 oldum hala bişey yok . Bu kadar erken beklemeyin bende sizin gibi heyecan yaptım şimdi zaman geçmiyor 😂
Esrateke Eda2834 37+6 günlüğüm ara ara giren sancılarım var ve nst de hep sancı ağrı cıkıyor inşallah zamanında gelir kızım.. 🤲🏽
Zeynebrima Eda2834 ben şuanda tam 37+4 😬😬 gece sancım oldu kasıklarımda sadecee ama ne nişan ne su var
Zeynebrima Eda2834 ama bebek çok toplanıyor nedense karnımda tereddüt ediyorum gitsem mi diye 🙄🙄 nst de sancılarım da çıkıyor
Eda2834 Benimde sancım filan yok ama kızım gelsin istiyorum onu çok özlüyorum ☺️ ama çok korkuyorum nasıl dogurucam
Gebeyimm Eda2834 benimde yok ama akşamdan beri kasılmalar çok fazla ama düzensiz akımtımda da artış var
Mimi Eda2834 bende 37+3 arada adet sancisi gibi geliyo ama kisa sürüyo bebekte toplaniyo karnim sertlesiyo dr normal dedi acilmam yok daha 19 gün var doguma erken olmassa