Feride64 Filizismail bence öyle bilmediğin bitki türlerini içme bebeği düşürme etkisi var doktora gitmelisin benim de vardı doktorum fitil verdi geçti
limoncicegi Filizismail kızılcık suyunun iyi geldiğini duydum ben de fakat cesaret edemiyorum doktora sormadan
senasln Feride64 keşke benimki de fitil verse. İki kere toz verdi geçmedi. İki haftadır artık geceleri uyuyamıyorum kaşıntı ve acıdan
Fatmaufuk senasln kaşıntıya elma sirkesi çok iyi geliyor pipet şişeye biraz elma sirkesi koy yarım çay bardağı kadar üzerine su ekle o şekilde genital bölgeni temizle
Fatosing Bana doktorum bi önceki gebeliğimde pyeloseptyl yazmıştı. Ama en iyisi yine de bol bol ve gerçekten bol su. Maydonozlu su da çok iyi.
senasln Feride64 eşimin işi dolayısıyla resmen mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz. Bu doktordan başka şansım yok. En yakın ilçe bile 1 saat uzaklıkta ama benim 10 dakikada bir tuvalete gitmem gerektiği için evden bile çıkamıyorum son iki haftadır
Filizismail senasln aynısı benim içim de geçerli ya benim olduğum yerde de Dr yok eşimin işinden dolayı biz de bu şehirdeyiz siz nerede yaşıyorsunuz
Feride64 senasln anlıyorum canım ya sen ılık suyla bol bol taharet yap kaşıntıya faydası çok oluyor ve iç çamaşırını mümkün olduğunca ütüle ve pamuklu iç çamaşırı giy bana doktorum söylemişti
Feride64 Filizismail su içmek çok iyi fakat maydonoz bebeği düşürüyormuş aman allah korusun anneler yemeyin içmeyin
senasln Fatmaufuk tesadüfe bak bende dünden beri öyle yapıyorum, gün içinde rahatlattı ama gece gene kaşınıyor. İnşallah böyle idare eder. Mantarlaşmasından ve ömür boyu böyle olmasından korkuyorum
Oznur54 benimde olmuştu doktorum sirkeyi az su ekleyerek kaynat su ılık hale gelince pamukla taharet al kaşıntına akıntına iyi gelir demişti ben çok faydasını gördüm tabi siz bilirsiniz