Papatya38 Cok kabzm cok hamile oldgmdan beri kbzm kaysı hosafı içiyrm dürekli ıkınyrm yine olmuyo karnö cok sertlesiyo rahatsz edyo bni
Series26 Papatya38 kuru kayısı yiyebilirsin bol bol su içmelisin doktorum bana magnezyum başlamıştı yan etki olarak rahatlatır diye birde fitil verdi ben ekstradan activia falan yiyorum her gün çağla çıktı artık oda işe yarıyor benim denediklerim bunlar ☺️
OsmisinAnnesi Papatya38 bende tam tersi için bugün acilin yolunu tuttum 😕 ilacın yan etkisiymiş ama... kayısı hoşafı denemişsin zaten başka fikrim yok ha bide 1 kaşık yağ içmeye çalış belki bağırsakların yumuşasın 🤷♀️ Allah şifa versin inşallah
mervermzn Papatya38 günlük tükettiğin suyu limonlu tüket canm, 1buçuk litreye 1 dilim limon at yeter gerçekten işe yarıyor
Series26 Papatya38 zararı olacagını sanmıorum canım sonuçta meyve vitamin ☺️ Bende işe yaradı hatta çok yemişim ilk gün ishal bile yaptı sonra azalttım günlük 5-6 tane yiyorum rahat çıkıyorum 🤷🏼♀️
Aspenya44 Papatya38 bende çok kötüyüm bugün 2 saat vc de kaldım ağladım resmen. Aradım doktorumu duphalac verdi bana sende doktoruna sorup alablirsin
Smiley87 Papatya38 ben de çok kabız olmuştum başlarda , kahvaltılık gevrek olarak satılan müsli varya sütle yenilen , onlardan aldım içine 4-5 tane kuru kayısı doğradım hergün ara öğün olarak yedim , düzene girdi çok şükür