pptya01 Arkadaşlar hamile kalmadan önce de vardı fitil vermişti doktor ama sanırım geçmeden hamile kaldım sürekli manurol kullandım bugün doktorum motiflor gyno diye bi ilaç verdi. Çok güçlü bi ilaçmış zorunlu olmadıkça hamilelikte kullanılmaz denmiş enfeksiyon erken doğumu tetikler diyorlar enfeksiyonu olup erken doğurmayan var mıdır aramızda acaba😦 şuan 32. Haftama girdim
snms pptya01 geçmeyen enfeksiyonla 38. Haftadayım riskim falan da yok üreme yoksa üzülme olsa bile ilaç tedavisiyle önüne geçiliyor risk var ama kötü düşünme 👍🏻
snms pptya01 bu arada verilen ilaçları kullan ilerleyip bebege zarar vermesin enfeksiyonun bol su iç atlatırsın umarım bende defalarca antibiyotik tedavisi gördüm
Melinayrana pptya01 bendede var sürekli tekrarlıyo bolca yoğurt ye bol su tüket birde sirkeyle suyu karıştır onunla taharet yap ben bunlarla en az seviyeye indiriyorum 30. Haftadayım bişey olmadı şükür ki
Fatossngr pptya01 benimde var hemde aşırı idrar yolu enfeksiyonu başta daha azdı zamanla arttı şuan 34 haftalığım bir sorun olmadı erken Doğum gibi risk de görünmüyor 1 hafta sonra kontrolum var bakalım ne halde enfeksiyon
snms pptya01 doktorun yazmadımı ilacı dokunacak bişey olsa vermezdi inan istersen bi doktora daha görün için rahat etsin ama verilen ilaçları kullan iyileş bi an önce enfeksiyon ilaçlardan daha tehlikeli
Yasminzuyka Yaban mersini (bluebarry) ve kızılcık oneriyorlar. Ben de yaban mersini aldim bi avuc yemeye calisiyorum iyi geldi bana dene istersen daha cabuk atlatirsin insallah. Tabi icebiliyorsan bol bol su ic en onemlisi.