EnginDenizim Kizim olsaydi derin deniz yada derya deniz koyacaktim ama oğlum geliyor hayırlısıyla engin deniz olacak ismi inşaAllah.
EbruEgemen1123 Berenaysed Aminnn inşallah. Eskiden anlamı kuzu diye okumuştum içten içe beğensemde anlamı yüzünden vazgeçiyordum ben. sonra anlamı öyle olunca çok sevdim. İnci yi de tek koymak istemiyordum ama illa istiyorduk çok benimsedik böyle seviyoruz artık 😂 sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım Berenlerimize 😍🌸🙏🏻
Ceydef Minimini04 ben defne istiyodum eşim bade Prensesimizin ismi defne bade olcak Allah nasip ederse 😊
Gzd Minanin_Annesi derin, naz, alya, şimal, asu, eliz çok beğendiğim isimler var kız için sanırım bu yüzden erkek bizimki😅
Lulu Benimde kızım olacak Allah'ın izniyle 🙏 Henüz karar veremedik Ada,duru, arya,Beren,derin,hayal,masal bunlar var aklımda
Pelinnn Bizim de ikinciye kızımız olacak 🙏❤ İlki Hira ikincisinin de ismi Duha olacak hayırlısı ile 🤗💕
Berenaysed serenea allah gönlünüze göre versin kız eşyaları o kadar güzelki valla kendimden geçiyorum her alışverişte 😂