Dderryaa nrglvrl 20+5 de gittim canım rengin hoca o zamn gidin ordan bir ay sonrada bana gelin dedi ama bir iki hafta önceden ahmet başarandan randevu aldk
Hulyalp Zeynep7492 23+2 olduk ikizlerimle. 1 oglum var bunlar tup bebekle oldu. Haliyle uzunca bir sure kendi tup bebek doktoruma gittim 1 kere egitim arastirmada sibel hanima gittim. ayrintili icin sibel hanimi bulamadim hastanede randevuda alamadigim icin ali acara gittim. Carsambada medova fuat beye gidicem memnun kalirsam oraya devam edicem. Muayene ucreti 110 tl gibi biseydi. Dogum 2500tlymis.
Ceysey zeyzey00 ben şehir dışından geleceğim doğumum yaklaşmış olacak acaba Rengin Hanım doğum için kabul eder mi? Suda doğum da yaptırıyormuş sanırım. Suda doğum için gerekli şartlar neler bilginiz var mı?
zeyzey00 Ceysey durumunuzdan bahsedersinix alır tabi neden almasn Suda doğum için ebe tutmanız gerekli özel ebe ve suda doğum eğitimi vericek o size ebe şenay var ebe aysun var konyada rengin karataylı ile suda doğum yaptıran ebeler bunlar
HocaAnne Ceysey bende şehir dışından geldim canım yarın randevum var ilk defa gideceğim bakalım ne diyecek
Guulseeen HocaAnne bende rengın karataylıda doğum yaptım normal doğum taraftarı ama benmkı mecburi sezeryan oldu 2. Ye ssvd düşünüyorum inşallah 💕
Esmanur42 Zeynep7492 33+5 haftalığız daha doğum çantamı bile hazırlamadım işk bebeğim ne koycam bilmiyom elim ayağıma dolaşıyor🤗😃