EbruEgemen1123 70×120 park yatak için nevresim takımı veya uyku seti almak istiyorum ayrıca içine yatakta almak istiyorum. Park yatakta yan korumaya ihtiyaç olur mu? Yatak olarakta visco mu pamuk mu sizce kullanan alan var mı? Önerilerinizi bekliyorum 🌸🌸😊😊
Dsa EbruEgemen1123 valla bu yatak konusunda her kafadan bir ses çıkıyor. Her gittiğim yer farklı birşey öneriyor bende hala alamadım yatak. Çok kararsızım.
1987gokce EbruEgemen1123 Merhaba lcw de indirim var Home bölümünde bebek nevresimi aldım çok güzel %100 pamuk hemde fiyatlarda yarı yarıya. Bir de Karaca Home de bebek uyku seti keşfettim tam takım çok hoşuma gitti almayi düşünüyorum. Nacizane tavsiyelerim.
EbruEgemen1123 Dsa bende kararsızım bi beşik olayımız kaldı. Onu da halledip rahat rahat beklemek istiyorum. Çanta da hazırlamadım henüz ama o sıkıntı değil az biraz bilgi sahibiyim ama bu yatak konusunda tecrübeliler fikir versin istiyorum pamuk yumuşak mı olur visco nasıl birşey internetten mi alsam çarşıdan çıkıp kendim mi alsam bilemedim 😂
GlnihalKaynar Ben park yatak aldım canım. Yan korumalarına ihtiyaç yok çünkü bez zaten. Pamuk yatak aldım, çok kalın değil çok incede değil ideal benim için. nevresim takımı aldım ben hep.
EbruEgemen1123 GlnihalKaynar park yatak siparişi verdik babymalldan bekliyoruz bakalım. Önden bir araştırayım dedim beşik gelince yatak nevresim de aldım mı tamamdır. İnternette gördüm park yatak uyku seti diye onlarda yan koruma var da sadece duvara gelen kısma koysam olmaz mı ki? Soğuk gelir diye düşünüyorum o yüzden 😊 nevresim nerden aldın canım çarşaf yastık nevresim olarak mı?
GlnihalKaynar EbruEgemen1123 duvara gelen kısma koyabilirsin canım. Ben mersindeyim burası epey sıcak oluyor iklimi bezde olunca gerek duymadım. Nevresim takımını görüsh bebekten aldım
EbruEgemen1123 GlnihalKaynar komşum da tarsuslu benim gerçekten sizin oralar çok sıcak Allah kolaylık versin 😊 bakıyorum hala bende set takım falan karat veremedim.
EbruEgemen1123 1987gokce internetten bakarım lcw home ürünlerine bulunduğum yerde mağazası yok malesef. Karaca gerçekten güzel uyku setleri nevresim takımları bende beğendim 😊
Lolonunannesi Yorgan işini nasıl yaptınız kızlar ? Uyku setlerinin içinde hep elyaf yorgan var. Sağlıklı olur mu pamuk yorgan daha iyi değil mi ?
EbruEgemen1123 Lolonunannesi elyaf çok terleten bişey ya ben bile kendim kullanmıştım elyaf yorgan çok sıcak tutuyordu ama kolay kolay terlemeyen beni bile sabaha ıpıslak çıkarıyordu. İyice kışlar olmadan nevresim içine battaniye koymayı düşünüyorum. Yorgancıda yaptırırım ya da bizim kayınvalide tarafı yapıyor onlar yapar nevresime göre pamuk yorgan.