istkizannesi mucizem_0809 iki isimde çok güzel bende kulağına öyle okutucam inşallah ama günlük hayatında iki ismi kullanılmayacak biliyorum. O yüzden yük etmek istemedim doğrusu🤷🏽♀️
pinarsu istkizannesi Kesinlikle Eylül 🌸💕 Bende ilk kızım olacağını öğrendim Ve direk Eylül olcak dedim ama tabi kayınvalidem istemedi bildiğin dalga geçtiler inat ettim ama başa cıkamadım mecburen degıstırdım şimdi başka isim koyucaz 🤷♀️
istkizannesi pinarsu bende Nefes koyacaktım o kadar tepki aldım ki vazgeçtim. Şimdi en sıcak Eylül geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım insanlar eleştirmese olmaz aman aman..
istkizannesi Betul2009 yaaa gerçekten miiii:)))) valla adım Betül olmasa koymak isterdim adımı seviyorum:) Eylül’de çok uyumlu ve güzel ama anlam olarak dolu değil. Yine de sanırım Eylül olacak kızımın adı😊
mucizem_0809 istkizannesi ama şöyle birşey var 2 isim sünnet ya hani o yüzden ikisi birden söylenmek zorunda 🙈 ona göre kolay bişey seç istersen 😍
istkizannesi mucizem_0809 canım Eylül’ün yanına Gülce düşündüm aslında. Ama kimse Eylül Gülce demeyecek eminim. Sonra tek Eylül’e döndüm,kulağına da dini anlamı olan bir isimle okutucam. Zeynep Eylül’de olsa kullanılmayacak eminim😞