Yesim_Ercan Kizlar 29+6 haftalik hamileyim ve bebek donmemis daha arastirdim beneklerr 20 haftadan sonra donuyolarmis sizce nsl doner bebek bi kac hareket var onu yapin dedi donuyomus bebek bilen varmi
Tlaytas Yesim_Ercan bende 29 haftalığım benimkide dönmedi bekliyorum bakalm bide erken doğum riskim var bişi olursa sezeryan olucam 🙁
Meri15 Yesim_Ercan benim de 33 haftalık hala dönmedi 😏 Doğuma kadar döner diyorlar ama düşünüyorum buğün döndümü acaba diye. Bir sonraki kontrolde umarım döndü der artık hayırlısı olsun tabikide ama, herkes döndü benimki diyor benim bebiş galesiz sanırım 😁
Bulut74 Yesim_Ercan benim de 20 den beri dönük, erken geliyordu bana da 🤷♀️ 30+4 üm hala baş aşagıda 😌 inşallah sizinkiler de tez vakitte döner. İlk kızım 32 de dönmüştü 🤗
Yesim_Ercan Tlaytas bende ayni durumdayim erekn dogum riskim var cocuk donmezse sezeryana alicaklar bende sezeyan olmak istemiyorum rabbim tum hamilelerin yardimcisi olsun
Yesim_Ercan Deletedmom277 inslh ya donsun cunku 28 haftalikken erken dogum yaptim normal oldu bebek.tersti donmemeisti makat dogum yapmistim kaybetim bebegimi doktor donmezse sezeryan olucaksin dedi bende sezeryan istemiyorum
Tlaytas Yesim_Ercan amin canım bende sezeryan olmak istemiyorum. İnşallah döner bebişler. Bide rahim ağzı kısalığım var benim doğumum kolay olur diye normali çok istiyorum