Bsrkrgz Arkadaşlar merhaba, hep birşeyler duyuyoruz bebeğin cinsiyeti ile ilgili belli olmadığı zaman merak edip eğleniyoruzda😊 benimde merak ettiğim birşey var 9 haftalık ultrason görüntüsünde bebeğin elleri ayakları belli olursa erkek diyorlar, kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek vs. Var mıdır bunların herhangi bir doğruluğu?
esractn Bsrkrgz Alakasi yok bu tur seylerle anlasilmaz. 25 haftalik oldum hala kesin bi cinsiyeti bilmiyorum o yuzden hic biseyde alamadim. Oyle bi dogruluk olsa doktorlar simdiye kadar söylerdi
Hopymomzehra Bsrkrgz ben bilmem ama oğlum olacak ve 9 haftada kese yuvarlakti bence alakasi yok ya canim
Bsrkrgz Semuss 12 haftalıkta belli olur mutlaka daha erken bi zamanda belli olması yani genelde erkek bebekler daha önce gelişir daha çabuk belli olur eli ayağı falan diyorlar bende bilemedim🤷♀️
Semuss Bsrkrgz birinden daha duymuştum et parçası gibi olursa kız ama Bebek gibiyse erkek diye suan 16 haftalığım haftaya gideceğim gösterir umarım
Aysenur_ertugrul esractn canım senin neden belli değil daha benim 20 hafta olacak Allah nasip ederse doktor net bişey demedi hiç hep kiza benziyor dedi
Bsrkrgz Hopymomzehra bencede herkesin farklı oluyor o yüzden bunlarla tam net bir tanı konulamaz diye düşünüyorum bende
esractn Msbem 3 kere kiza benziyo ama kesin degil dedi 2 kerede erkege benziyo yine kesin degil dedi.bu seferkinde ne dicek acaba 🙄Her gidisimde degisiyo ve kesin olmuyo 😀 bacaklari kapali yada arada kordon var oluyo yada arkasi dönük oluyo
seyma281015 Benim gördüklerim ve yaşadığıma göre bu kese olayı yüzde 70 tutuyor. Erkeklerin eli ayağı da daha erken belli oluyor buna da varım 😂
Tugcesmsk Semuss kesın gosterır ben kendim de saglık iyim 14+5te dr ıle bırlıkte net gorduk erkek oldugunu☺️
feyzaa34 Bsrkrgz hiç bir şekilde doğru değil kese filan bunlar hikaye kuzum bende hep attım cinsiyet tahmini herkes ama herkes erkek dedi 1 tane kız diyen olmadı ama bir prensesim oluyor inanma yani buraya😂
Bsrkrgz feyzaa34 oh maşallah sağlıkla kucağına al kuzucum😇 bencede böyle şeylerle çok alakası yok galiba öyle gözüküyor