Yesim_Ercan Kizlar 29+6 haftalik hamileyim 27 haftadan beri kaburga agrilari cekiyorum sizce normalmi simdi bile agriyi baya benim durumumda olan varmi ne yaptınız sizce doktoruma soyliyimmi
Dilara001 Yesim_Ercan malesef hic bise yapamiyosun. Hicbirsekilde gecmiyor. Kendi kendine gecmesini bekliceksn. Ben öldüm o haftalarda bende de oldu. Korkma yani bebekle alakali bise yok.
Mutlulukgeldi Yesim_Ercan ben de çok kotu ağrı çekiyordum 30 haftalik hamileyim ama bu aralar biraz durdu😑
Yesim_Ercan Dilara001 cok agriyo ya bide o halimlede durmuyorum uzansam surat yapiolar sanki yalandan yapiomusum gibi bakiyolar deli ediyolar beni kaynanam
nisanannesii Yesim_Ercan canım bu dönemde senin sağlığın ve rahatın çok önemli. Ben 37+5im kaç haftadır çekiyorum yani biliyorum ne kadar kötü bi ağrı olduğunu. Surat yapan yapsın sen uzan derim ben:)
Yesim_Ercan nisanannesii bende oyle yaptim ztn surat yapti takmadim korkusundan odama cekilemiyorum gel icerde otur diyo oturup ne yapicam orda rahat degilim diyorum yok sen sosyete olmusun biraz eski kafali benim kaynanam
Asibayan Bende 33 haftalıgım 1 haftadır bende de var once sag suanda sol kaburgam cok agrıyor yaapacak bısey yok dayanıcaz :)) kaynana insanın halinden anlamaz bacımm ölüyom desen kalk şu işi yap der