Emineakdg Slm kızlar 6 haftalık hamileyim canım dün aşırı derecede külah istedi. 6 haftalıga göre normal mi aşerme yoksa pskolojik mi
Taneminci Emineakdg canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce canım bir sabah albeni istemişti ama deli gibi ağzmın suları akarcasına içim yanarcasına yani aşermek böyle birşey canın psikolojik olarak istemiş olabilir 🥰
Mlssa Emineakdg Bence şu zaman aşerilir diye bir şey yok diye düşünüyorum😊 Ben ilk zamanlar şerbetli tatlı istemiştim ama ölücektim sanki o derece🤣 bdaha da istemedi bir şey
Gdg Emineakdg piskolojik değilde fizyolojik bir şey bence şekerimiz düşünce böyle tatlı şeyler hayal ediyoruz tatlı bir şey tansiyonumuz düşüncede tuzlu şeyler olabilir
Emineakdg Taneminci durduk yere dondurma deglde sadece canım külah istedi yiyene kadar deli oldum resmen sagol canım
Emineakdg Mlssa aslında araştırdım ilk 3 ayda çok olmuyormuş aşerme ama olanlarda varmış. Ama erken gibi geldi bende Bi kızlara sorayım dedim akıl akıldan üstündür.
Mlssa Emineakdg Ben de oldu normalde öyle canım bir şey çekmez ama herkes aynı değildir canım olmuşta olablr cnkü normal bir can çekmesinden çok farklı oluyor fark etmişsindr😊😊
Emineakdg Mlssa farklıydı ya bulamazsak diye ilk defa tedirgin oldum ki bulamadıkta 😔dondurma aldık eşim dondurmayı yedi ben külah ama yok benm canımın istediği o degldi
Mlssa Emineakdg Canım şok marketlerde vardı oluyor pakette külah satılıyor ben yanlıs hatırlamıyorsam baktınız mı oraya?
Emineakdg Mlssa biraz mahrumiyet bölgesindeki biz baktık Bi kaç yere hatta acık olan heryere bulamazsınız dediler sanki dondurma soruyoz her yerde dondurma var külahsız olur mu diyorlar 😊
Mlssa Emineakdg aaa keşke biri getirebilse insan da yemeden rahat edemiyo çok iyi anlıyorum seni inşallah bir şekilde bulursun canım🙏🏻
ddamserc ben hamile kaldigimi bilmeden as ermeye baslamistim kuzum ☺️ bazi yiyecek ve iceceklere karsi asiri istek duyup cildircak gibi litre litre tüketiodum ☺️ 13. haftanin icindeyim hala ayni sekilde devam edio bence bunun bi zamani yok, yiyebilioken tadini cikart derim ☺️ cünkü artik siddetli bulanti yüzünden as erdigim seyleri de cok yiyemiorum
Emineakdg ddamserc ya kıyamam tamam o zaman ben senin yerinede bulantılar armadan yerim 🤩😍 degişiyor demek ki aşerme kişiden kişiye
Emineakdg Eylul0212 maşallah canım ama arada canım birşey istemesede eşine istiyormuş gibi yap mutlu oluyolarmış bu durumdan 🤣
ddamserc Emineakdg evet evet bebegin ve vücudun ihtiyacina göre degisiklik gösteriomus kuzum, sen ye benim yerime de ye ☺️ insallah cok bulantin olmaz da sonuna kadar yiyip icersin caninin her istedigini ☺️
Eylul0212 Emineakdg evet aslında o an bulabileceği bişey olduğunda istiyorum ama canım istediği için değil yani yesemde olur yemesemde olur modunda oldugumdan 😂😂😂