Mavininannesii Kızlar eşim cnc işi yapıyor parmakları tırnakları simsiyah motor makine yağı oldu nasıl temizlerim?
BusraOzhan Mavininannesii Benim eşim vinç operatörü elleri tırnakları hep simsiyah yağ. Maalesef çıkmıyor 🤷🏼♀️
Ersozburcin Mavininannesii eşim boyar arada ve o çıkmıyor diye biliyorum ama arada evde maniküre razı edip kesiyorum 😂😂😂
2kizannesi- Mavininannesii Benim eşim de kaynakçı bazen taşlama falan bir şeyler yapıyor o zamanlar çok oluyor parmaklarının kenarları ama öyle çok dikkat çekicek kadar olmuyor lifle falan yıkasın iyice çıkar belki 🤷🏻♀️🤔
dml33 Mavininannesii benim esimde oyle bi sorun olmuyoda camasir suyu ham maddesi klor kokuyo bazen isinden dolayi hemen banyoya gir berbat kokuyosn diorm makinaları yagliyo bazende o zmn tinerle yikioms elini belki ise yarar 😄
BusraOzhan Mavininannesii Hiçbir fikrim yok bazen eşim ellerini mazotla siliyor dükkanda biraz çıkartıyor ama o da çok kötü kokuyoor 🥵
BusraOzhan Mavininannesii Biz neler neler yaptık hiçbir işe yaramıyor maalesef nişan albümümüzde elleri hep kapkara o yüzden düğünden 3 hafta önce hiç motor yağı falan ellettirmedim 😂
Ersozburcin Mavininannesii yani klorak yakar be yazık 😂😂😂 soda limon olabilir 😂 zaten. Sürekli yapmıyor o yğzden çok sıkıntı değil ama ilk gördüğümde bu ne demiştim aslında eldiven takmıyorlar üşeniyorlar ondan oluyor.
Tgbatem Beyaz çamaşırları beyaz sirke be karbonat karışımı ile yıkayınca bembeyaz oluyor ama biraz suya karıştırıp ellerini içinde bekletse fayda edermiki de şaçma fikir de olabilir 😊 en azından kaybedecek birşey yok
Ersozburcin Tgbatem valaha densinde adamın elini nasıl kaynatcaz o var anca ılık su koya biliriz yanlışlıkla derisini yüzmeyelim adamın 😂😂😂
Tgbatem Ersozburcin yaya yüzülmez herhalde ya 😂 bir anda karbonatın üstüne sirke dökünce kabarıyor etkili olabilir ama kurulukta yapabilir 😂😂
Ersozburcin Tgbatem ben öyle tencerelerimi parlatıyorum tüm lekeler çıkıyo çaydanlık mis gibi oluyo ama kocamın elinde denemek aklıma gelmedi 😂 denetceğinide sanmıyorum şuan hiç 😂
Tgbatem Ersozburcin çaydanlık mı aa deniyim😂😂 çaydanlık içini aspirin war marketlerde sprey onla cif de pırıl pırıl yapıo😂 konu çok alakasızwyerlere gidio annneeee😂😂
Mavininannesii Tgbatem Ersozburcin limon tozuma koyun cif ve poşetle parmaklara masaj yapın falan hahaha
Tgbatem Mavininannesii bebeğe de zarar verir falan deyin eldiven le çalışmaya alışır belki çünkü bebek ister istemez ısıracak emecek elini falan kimyasal zarar vermezmi ki
Ersozburcin Mavininannesii hahahah kesin çözüm bir bakıyosun deri kalmamış pembiş pembiş 😂 kimyasal piling gibi 😂😂😂