• Doğum yaptım🤱Lütfen okuyun💓

Kızlar merhaba sizlerle doğum hikayemi paylaşmak istiyorum çünkü gercekten zorluk acı cekmenizi istemiyorum. Cuma akşamı saat akşam 11:30 gibi kasıklarımda bir adet sancısı gibi hafif bir agrılar basladı ve ilerleyen saatlere doğru hafif hafif çoğalmaya başladı ve sürekli büyük abdest yapıyosunuz. Gece 03:30 tabilide dayanılcak bir acımı evet sizi biraz bagırtıyor yerinizden bir fırlatıyor ama dakika sürüyor diceksiniz ki neden gitmiyosun hastaneye gitmicem cünkü sancılarımı evde cekicem kızlar suni sancı okadar kötü bişeymiş ki sizin halinizi dermanınızı bırakmayan bişey o lütfen sancılarınızı evde cekin suni sancı almayın yoksa sonunuz o kadar agrıyı cekip sezeryan olur. sabaha karsı hastanemi aradım doktorum oradamı die beykozda oturuyorum ümraniye çakmak erdeme gidicem biz hazırlandık hersey hazır gidiyoruz görümcem dediki gamze bir devlet hastanesine ugrayalım acılman varmı bakalım yoksa gitmeyiz dedi suni sancı alma içeriyebir girdim beni alttan muayne edicellrr 10 cm açılmam var dediler seni hiç biryere göndermeyiz yoldadoğum yaparsın yetişemezsin dediler. Ve doğumum basladı kızlar bildiğiniz büyük abdestiniz var ve kabız olmuşsunuz onu cıkartmaya calışıyorsunuz sadecebukadar kütfen bilinçli olun sancınızı evde cekin 🙋

Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bize sen şanslıymışsın demek ki Allahım bizleri de bir nefeste kurtarsın inş

gamzeordu günaydın çok doğru söylüyorsun.gece 3 te sandım başladı 6 da hastaneye gittim 7 'de sunisanciyitaktilar açılmanolmuyor diye 1 'de doğum yaptım. Ama binlere oldum dirildim.inanilmaz bir acı
    Şimdi tekrar hamileyim sezaryan olmazsam eğer kesin evde sancılı çekip öyle gideceğim. 😊

Ben henüz 8 haftalık hamileyim ama bunları düşünüyorum bu kadar bilinçli değilim ne yapabilirim hiç bilmiyorum 🤔😏

gamzeordu hayirli olsun. Saglikla buyutun yavrunuzu. Normalde ozelde olucakken devlette mi oldu yani? Ucretsiz?

gamzeordu hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sancıların kaç dk bi olmaya başladı en son 😊

gamzeordu hayırlı olsun bebeginz ama bişey sorcam ya evde bişey olur diye kormadinzi mı yani ben nasıl beklerim evde kendimi bir türlü ikna edemiyorum ama hastaneye gitmeye de korkuyom suni sancı dan ötürü ay bilmiyorum 🙄

BraTurgut şimdiden bunları düşünme inan bana bende öyleydim ama eger canın tatlıysa be gercekten güzel bir doğum yapmak istiyorsan sonuna kadar evde bekle

Alpveannesi merhaba çok tesekkürler amin inşallah evet özele gidicektim devllette yaptım

GamzeNur canım artık en son 1dk bir di daha öncesi 2 dk bir oldu 1 dk 2 dk sürüyodu

Mrvcvn yok korkmadım eninde sonunda olucak olan o zaten suyunuz gelmeden ve nişanınız gelmeden evden cıkmayın benim karnım hiç düşmedi benim suyum gelmedi sancı cekerken kanda gelmedi sabaha karsı suyum geldi kan geldi anladım ki doğum yaklaştı haxırlandım cıktım ama ufak bir ağrın olurda hastane gidersen senin orada suyunu patlatcaklar ve basıcaklar suni sancıyı suni sancı insanı yakıyormuş makatına kadar yani inanın korkmayın mevlam güzel eylesin inşallah

gamzeordu sağolasın canım insAllah seninki kadar Ekolay bı doğumla bizde yavrularimiza kavusuruz

gamzeordu öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim ikinizide korusun insallh benim ilk gebeligim olmasına rağmen normal doğum yapsam ne olursa olsun sancimi evde çekerim dedim çünkü suni sancı alan bir bayana denk geldik kadın doğum acilinde gözüm çok korkmuştu hamile değildim o gun karar verdim birgün nasip olursa sancimi evde çekerim demiştim 🤗 37 den gün aldım fikrim hala aynı değişmedi 🙏 bakalım artık hakkımızda hayirlisi olsun 😍

gamzeordu hemde nasıl tatlı hiç kuvvetim gücüm yok öyle şeylere gibi kusarken ağlıyorum resmen eşim benimle dalga geçiyor eşim 11 kardeş bu arada 😂 diyorum eski zamanla şimdi bir mi

Kızlar hastane evime 1 saat uzaklıkta bana ne tavsiye edersiniz sancım gelirse nasıl ayarlayabilirim evden ne zaman çıkayım yolda doğururum diye korkuyorum bende sancımı evde çekmek istiyorum

gamzeordu suyum gelmeden asla gitmiyorum hastaneye anladım fakat geç kalma gibi birşey olmaz dimi birde özel hastaneye gidiyorum bende ama karar veremedim devlet hastanesinde doğum nasıl oluyor takipli doktor olmayacak sonuçta

BraTurgut kendiliğinden oluyor hiiiiç düşünme 🙂)) sancıyı evde çekme konusunda hem fikir değilim malesef. İlk doğumumda gece suyum geldi doktorumu aradığımda hemen hastaneye gitmemi söyledi. Su geldiği zaman kese patladığı için her türlü enfeksiyona açık oluyorsun. En güzeli bunu doktor kontrolünde yaşamak. Gerekeni biz değil onlar yapmalı 🙂 endişelencek hiiiiç bişi yok 🙂

gamzeordu gözünuz aydın allah bağışlasın ☺devlet de doğum yapmak nasıldı peki aynı gün mu çıktınız hastaneden

gamzeordu benimde şu an sancım var galiba ..pek anlamıyorum da nasıl oluyo sanncı 😔

Canım hayırlı olsun darısı başımıza ins bende 37 haftanın gidiyorum bazen adet sancısı arada yokluyor ama hemen geçiyor . Şunu sormak istiyorum sancim tuttu ama su falan gelmediyse mı evde sancı çekmemiz lazım