Sibelerz Arkadaşlar 15+3 de %90 kız denilen cinsiyet 19. Haftada %100 erkek oldu. Alışveriş için bekleyin derim:)
Ayguns Sibelerz ya bana da 15+3te erkek dedi doktorum kesin olarak. Böyle şeyler okuyunca acaba değişir mi diyip duruyorum 🤷🏻♀️
2cocuk2kopek Sibelerz canim zaten o yuzden % seklinde soyluyorlar. Alisveris icinde o haftalarda cok erken en kotu 25 falan bekleyin
Aysenur_ertugrul Sibelerz canım nasıl oldu benimde o gün kız dendi enson gittik net göremiyorum kızdır dedi pazartesi 20 haftalık olacağız inşallah hep %90 kız diyor
Nuurr0509 Sibelerz Banada 12 , 14 ve 16.cı haftalarda hep %85 Erkek dedi doktorumuz. 18. Haftamızda %85-90 Kız dedi. Bakalım acaba bundan sonra değişecek mi bekliyorum 🤷♀️
Seranne Böyle hikayeleri çok duyuyorum hayırlısı inşAllah doktorunuz bacak aradı boş demedi mi ablama da öyle demişlerdi
Sibelerz Seranne Bacak arasını da göstermişti boş demişti kız demişti ama değilmiş, testisler bazen 18. Haftada inebiliyormuş.
Seranne Sibelerz hadi hayırlısı annesi senin oğlan accık yavaş ilerlemiş 🥰🥰Allahım sağ Salim kucağına versin
Sibelerz Ayguns ben hiç değişeceğini düşünmedim doktor baya kesin söylemişti hatta gösterdi bacak arasını hayırlısı artık pembiş bişeyler almıştım oysaki ama hala emin olamıyorum detaylıyı beklicem😊
2cocuk2kopek Sibelerz banada 11. Haftamdna beri erkek dedi ama ben emin olamadim 22. Haftamda detayli erkek oldugunu net gordum ondan sonra almaya basladim 🙂
Sibelerz Aysenur_ertugrul net göremeyince kız olmuyor bizim doktorumuz kesinleştirmek için tam 3 kez aldı muayeneye tam görebilmek için. Valla 15+3 de gittik bacak arasını gördü boş dedi ama küçük bi ihtimal testisler geç inebiliyor bazı bebeklerde dedi. 19 da gittik Net erkek dedi 😊
Msbem Sibelerz özele mi gidiyorsun canım ? Bizde bugün 15+6 yoz erkek dedi doktor pipiyi gösterdi ama net olmasada
Hfsskbr Sibelerz bende ümitlenmeye basladm bunu görünce 😄 bana da bacak arasi boş kiz bu dedi erkeğe cok odaklnmsim nedense😄 acaba sonraki muayenede testisler iner mi ki erkek der mi 😂 kafamda deli sorular 😂😂
Rabia2019 Nuurr0509 canım bacak arasını göstermedi mi çıkıntı yok muydu? Bana 14+2 de erkek dedi merak ettim şimdi
AlyaSu Sibelerz 13 haftalıkken erkek denildi 17 haftalıkken kızım olacağını öğrendim 😊 ben pek kıyafet almamıştım ama annem yelek falan örmüştü birazcık sinir bozucu bir durum o yüzden en iyisi detaylıyı beklemek bence 🤭